bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hangi tatlısınız10
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- fatma betül sayan kaya44
- ismet birader2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- napıyorsunuz8
- müzik2
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- kız kardeşlerim6
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- güney amerika3
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- üniversiteye gitme nedeni5
- akp seçmeni16
- gunluklerim aylik olmus11
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- uruguay2
- ok mesajına cevap veren erkek6
- orhan gencebay2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- dünya4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- protect me and guide me2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- para2
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- 5 ekim 20264
- yazarların güncel flört listesi7
- geceye bir tespit bırak5
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- asrın soygunu13
- göz teması kuramama9
- futbol20
- türklerin başarılı olduğu konular9
- uefa uluslar ligi14
- tekerlek toplayan cocuk17
çok enteresan bir duygu * ne kadar küçük olduğuna göre değişir tabi ama benim ki 9 yaşında bazen çok iyi harika bazen de hayattan bezdiriyor daha şimdiden.
geçen şöyle bir şey oldu, kardeşim dolarlarımı gördü(20 dolar :d) gördüğü gibi 1 dolar istedi benden 3-4 defa başımdan atmayı başardım ama artık vermesem ağlayacak gibiydi tamam dedim, 2 dolar vereceğim dedim birde mutlu oldu tabi hemen * ama bir şartım var dedim 2 hafta boyunca dediğim, istediğim her şeyi sorgulamadan yapacaksın dedim (abi terörü), o anda ne desem kabul edecek olan küçük kardeşim ''tamam,tamam söz yapıcam abi'' dedi. cuma günü oldu bu konuşma yarın başlar dedim. tamam dedi, aldı 2 dolarını attı kumbarasına. neyse işte yarın oldu ben tabi başladım kardeşime emirler vermeye o günü çocuğun bana hizmetle geçti. su getir, çoraplarımı çıkar, temiz çorap getir giydir, bir kola koy getir, şuradan marketten 2 cips al gel, bacaklarımı ov, ayağıma masaj vs. vs. bezdirdim çocuğu o gün * ''abi tamam artık yeter lütfen'' demeye başladı bende tabi ''ohoo daha çok gün var ama anlaşmayı unuttun mu'' falan dedim, ''ya abi lütfen,hadi'' falan gene demeye başladı, kıyamadım bende tamam hadi yarın son gün dedim, öyle böyle kabul etti.( bu arada kötü abi falan değilim valla ;D hatırlatıp gülüyoruz artık bu anıları) neyse kabul etti işte, yarın oldu.
ben devam ettim bu sefer daha dalga amaçlıydı ama şunu bile yaptım gözlerini kapat, yanağımı öptürücem dedim, ayağımın altını öptürdüm sonra (bu kötülük olabilir belki neyse) işte sonra kendimi salıncakta sallatmaya çalıştım 4 katıyım çocuğun zar zor sallıyordu, 20 kere etrafında dön vs. vs. işte bugün de bitti, kardeşimle anlaşmamız da bitti.
uzun oldu ama yapacak bir şey yok kısaca küçük kardeşe sahip olmak iyidir, iyi *
geçen şöyle bir şey oldu, kardeşim dolarlarımı gördü(20 dolar :d) gördüğü gibi 1 dolar istedi benden 3-4 defa başımdan atmayı başardım ama artık vermesem ağlayacak gibiydi tamam dedim, 2 dolar vereceğim dedim birde mutlu oldu tabi hemen * ama bir şartım var dedim 2 hafta boyunca dediğim, istediğim her şeyi sorgulamadan yapacaksın dedim (abi terörü), o anda ne desem kabul edecek olan küçük kardeşim ''tamam,tamam söz yapıcam abi'' dedi. cuma günü oldu bu konuşma yarın başlar dedim. tamam dedi, aldı 2 dolarını attı kumbarasına. neyse işte yarın oldu ben tabi başladım kardeşime emirler vermeye o günü çocuğun bana hizmetle geçti. su getir, çoraplarımı çıkar, temiz çorap getir giydir, bir kola koy getir, şuradan marketten 2 cips al gel, bacaklarımı ov, ayağıma masaj vs. vs. bezdirdim çocuğu o gün * ''abi tamam artık yeter lütfen'' demeye başladı bende tabi ''ohoo daha çok gün var ama anlaşmayı unuttun mu'' falan dedim, ''ya abi lütfen,hadi'' falan gene demeye başladı, kıyamadım bende tamam hadi yarın son gün dedim, öyle böyle kabul etti.( bu arada kötü abi falan değilim valla ;D hatırlatıp gülüyoruz artık bu anıları) neyse kabul etti işte, yarın oldu.
ben devam ettim bu sefer daha dalga amaçlıydı ama şunu bile yaptım gözlerini kapat, yanağımı öptürücem dedim, ayağımın altını öptürdüm sonra (bu kötülük olabilir belki neyse) işte sonra kendimi salıncakta sallatmaya çalıştım 4 katıyım çocuğun zar zor sallıyordu, 20 kere etrafında dön vs. vs. işte bugün de bitti, kardeşimle anlaşmamız da bitti.
uzun oldu ama yapacak bir şey yok kısaca küçük kardeşe sahip olmak iyidir, iyi *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar