bugün

artık çocuk değilseniz ve aşıksanız hayat bombok

hayat felsefesi yapılacak hayat felsefesidir. ** çok felsefik bir giriş oldu ama yapacak bir şey yok, hayatın kendisi böyle zaten, ayrıca da aşıksanız gerçekten bombok. zamanında gerçeği görmüş bir insan olarak demiştim ki;

(bkz: #4283222)

durum böyleyken, biz büyüdük ve kirlendi dünya ise; bari cedric büyümesin. bizim yaşadığımız acıları, aldatılışları, yalanları dolanları o yaşamasın. doğru da söylemişim şimdi allah var. *
sadede gelir isek; içimizdeki o masumluğun kayboluşunadır bunca söz, hesapsız kitapsız sevebilme özleminedir. art niyetsiz yaklaşabilmektir birisine olması gereken. ama artık her şey sahte maalesef. içimizdeki insanı, içimizdeki çocuğu unutup gitmişiz bir yerde. sevmek sandığımız sevda değil, sevildik düşüncemizse koca bir yalan. aşka inancı kalmayan koca bir güruh olduk sadece. işin garibi hepimiz aynı dertten muzdaripken birbirimize de aynı şekilde davranıyor oluşumuz. aldatanın değerli oluşu, yalanın kıymete binmesi, acı çektireni sevmek... bunlar mı hayattan istediklerimiz, aşktan anladığımız? ve yine maalesef ki evet. kaçırıp gidiyoruz gerçek olanları. yazık!

artık çocuk değilseniz ve aşıksanız; kapatın gidin. kaçın aşktan, kaçın. ya da vazgeçtim kaçmayın. yine de bir umut bekleyin gelmeyecek olanı. yaptığınız en iyi şeyi yapın.

hayat zaten kendi ağırlığıyla çekilmez bir şey, bir de çocuk değilseniz ve aşıksanız gerçekten bombok. slogandır, sloganımızdır!