dinsiz erkek ile evlenilir mi sorunsalı

milletin dinine karışamam, isteyen istediği ile evlenir.
ama benim dinim...

örn: lut peygamber, bir toplum düşünün azmış sapmış bir toplum.
yolcu garip kimsesiz güçsüz demeden rızası var yok bakmadan erkek erkek erkeğe cinsel ilişkii ve tecavüz normal sayılıyor.
böyle bir topluma bir elçi geliyor ve onları bu sapıklıktan vazgeçmeleri için uyarıyor.
karısı ise bu sapkınlardan yana.
benim kitabım kur'an da allah'u teala bir kere "ya lut, sen karını boşa, karın bu sapkınlardan yana" demiyor.
veya lut peygambere peygamberlik vermeden önce "lut, ben seni elçi olarak görevlendirdim. ilk işin karını boşa" demiyor.

benim peygamberim hz. muhammed iki kızını da Rukıye Ebu Leheb'in oğlu Utbe ile Ümmü Gülsüm de Uteybe ile nikahlandı.
Tebbet Suresi'nin nazil olması (allah bir müşrik için sure indiriyor, dikkat ediniz ayet değil. yani özel bir konu bir bölüm ve burada allah ebu leheb'e o kadar çok kızıyor ki elin kurusun diye beddua ediyor) ve aynı zamanda Rukıye ve Ümmü Gülsüm'ün islam'ı kabul etmeleri üzerine, ebu leheb ve karısı oğullarını Hz. Peygamber'in kızlarından ayrılmaya zorladılar. Neticede oğulları da anne babasının izinde olduğu için peygamberin kızlarını babasının evine yolladılar ve peygamberin her iki kızı da ayrıldı.

dikkat ediniz, kur'an da bir tane ayet sure yoktur "ya muhammed bu insanlara kızını verme, onlar islam düşmanı, allah'a dine düşman onlar. onlarla akraba olma" diye.
üstelik allah, hadi verdin tövbe et onları boşa da demiyor.

peygamberin diğer kızı Zeyneb, babasına peygamberlik gelince annesi ile birlikte islamiyet'i kabul etmiştir. Kocası Ebü'l-As ise, o dönemde iman etmemiş; ancak Müslüman olan hanımı ile beraber yaşamaktan da vazgeçmemiştir. peygamberimiz medineye giderken zeynebi de yanında götürmek istemiş ama zeyneb kocasının yanında mekke de kalmıştır. Bu şekilde evlilikleri Bedir savaşına kadar devam etmiştir.
bedir savaşında peygamberimizin damadı (zeyneb'in kocası) peygambere karşı savaşmış ve esir düşmüştür.
zeynep mekke de kocasının müslmanların eline-babasına esir düştüğünü öğrenince annesinin (peygamber efendimizin eşi hz. haticenin) vermiş olduğu düğününde takmış olduğu gerdanlığı peygamber efendimize (babasına) fidye olarak yollayarak kocasının serbest bırakılmasını istemiştir.

yine kur'an da bir satır "sen kızlarını kocalarından boşa, onları evlatlıktan ret eyle vb" diye bir tane sure ayet benim kutsal kitabım kur'an da yoktur.

benim dinim allah'ın dini olan islam.
milletin dinine karışmam karışma hakkım da yok.

peki allah kur'an da müşrikler ve kafirler ile evlenmeyin diyor. o zaman kafir ne demek, müşrik ne demek, dinsiz ne demek, ateist ne demek?
allah kafir müşrik derken aziz nesin'i mi kast ediyor sanıyorsunuz?