bugün

140 journos boykotu

ben anlamadım bu linci. sonuçta konuşulan bir insanın bir ailenin hayatı. iyisiyle kötüsüyle aynı kimliği taşıdığın bir vatandaşının başına gelenler. herkes idealize ettiği güneşli türkiye cumhuriyeti penceresinden yargılıyor ama bu vatanın gerçekleri baktığınız toz pembe pencerelerden görülen manzaralar değil. kan, şiddet, maduriyet, adaletsizlik, yoksulluk. bunlar dil din ırk mezhep o bu şu ayırmıyor. t.c her evladına siz gözlerinizi yumup idealize edilmiş bir pencereden görmeye çalışsanızda bir şekilde eziyet ediyor.

hayır kaldı ki videonun adı coğrafya kader. coğrafya kaderdir değil ki sözün aslı budur. bir önceki videolarının adı da ''sakın kader deme''. bu ilişik bir çok şeyi açıklıyor. kimse bunu görmüyor mu?

not: yine ülkücüler klavye başında vatan kurtarıyor ona buna çekinmeden ithamlarda bulunuyor. senin facebooktan okuduğun davaların içindeydim ben. senin öldü şehidim dediğin adamların yanındaydım ben. senin göğsüne fotoğrafını astığın adamın mücadelesindeydim ben. sen benim ne kim olduğumu ne nerden geçtiğimi bilirsin. ben yoruldum olm sizden. sizden onlardan her taraftan yoruldum. çok olan tarafta hiç olamadım. çok olan tarafta da hiç olmayacağım. siktiret sen çaylak olma ben cahile laf anlatmayayım. mahallende takıl kardeşlerine poz kes. beni de terör sevici bilin, konuyu kapatın.