bugün

fenerbahçe

ayni sartlarda gs ve bjk maclarini kazansa ve su an fenerin yerine mac eksikligi nedeniyle liderlik konumunda olsa, hicbiriniz; yok penaltiyla, yok duran topla, yok kirmizi kartla, yok 9 kisilik hataya bilmem neye, yok sampiyonlar ligi muzigi geyiklerini yapmazdiniz.

hepiniz ne olursa olsun fenere karsi nefret ve kin sahibi insanlarsiniz. fener ne yapsa kulp bulursunuz.

fener mac kazandiginda sikeci, mac kaybettiginde 'bu sene en buyuk eglence yine fener' tarzi dusuncelere sahip, iflah olmaz zavallilarsiniz.

goz var, nizam var. fenerin kadro yeni kuruldu ve oyuncular birbirini tanimaya yeni basladi. lige kotu basladi ama her gecen hafta daha iyi top oynuyor ve daha da iyi olacak.

bu arada bu kadar kotu seyler yaziyorsunuz. o zaman fenerin kacan pozisyonlarini, direkten donen toplarini da yazsaniza. sadece antalya macinda 4 tane direkten donen sutu var..

gs 2 haftadir rezalet bir futbolla 6 puan kazandi. hadi onlara da ayni seyleri, hakem, mhk, sike falan diye söylesenize!!

yok abi yok, sizin nefretiniz kalplerinizi ve gozlerinizi kapatmis.

bu sene sampiyon olamasak bile takimimizdaki iyi oyunu ve butunlesmeyi gormek bizi takimimiza sahip cikmayi ve kenetlenmeyi daha cok sagliyor.

siz oturdugunuz yerde bik bik bik konusmaya devam edin.