bugün

kadınlarımız neden öldürülüyor sorunsalı

Erkeklerle kadınlar, insanlar ne kadar inkar etse de görünmez bir duvarla farklı ortamlara büyütülüyor.

Bir erkekle kadının hoşlanma adı altındaki yakınlaşmaları bazen lise hatta üniversiteye kadar öteleniyor.

Hoş zaten normal arkadaşlık kurduklarında da ailelerden garip tepkiler alıyorlar. Hemcinsleriyle oynamaları normal karşılanıyor.

Birbirinden uzak büyüdükleri için birbirlerine anormal tepkiler veriyor ve birbirlerini yanlış anlıyorlar.

Kadınlar haklı olarak kendilerini geride tutmaya çabalıyor, gerçekten ilgi duymadığı insanlara mesafe bırakmaya çalışıyor.

Erkeklerse karşıdakini tanımadığı için sinyal olmayan şeyleri sinyal, kibarlıkları ilgi olarak algılıyor.

Aileden saygıyı, sevgiyi, iletişimi görmeyen erkek kadını rahatsız ediyor.

Ailede bastırılan ve görece özgür kalan kadınların bazıları da eksik kalan yanlarını kolay yönlendirilen erkeklerin ilgisiyle tatmin etmeye çalışıyor.

Erkekler bazı kadınlara bakıp tüm kadınlara onlar gibi yaklaşabileceğini sanıyor. Kadınlarsa bazı erkeklere bakıp (haklı olarak) hepsinden uzak durmaya çalışıyor.

Aileden bazı şeyleri eksik alan, belki problemleri olan ve cinsel duygularını hep baskılayan bazı hayvanlarsa kadınların bedenine izinsiz müdahil olma hakkını kendinde görebiliyor.

Zaten var olan cinsiyetsel kutuplaşmalarımızı, reklam ve sosyal medya üzerinden kadın vücudunun pazarlanması daha da kötü bir hale getiriyor. Zaten cinsel aç ve kadınları anlamayan erkeklerin kadınları cinsel obje olarak değerlendirme dürtüsünü körüklüyor.

Kesinlikle kadınların bu bedensel öne çıkışı sınırlamak için bir araya gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Burada kastettiğim kadınların istediklerini giymesi giymemesi değil, yanlış anlaşılmasın.

Umarım birbirimizi anlamaya başlarız.

Yazdıklarım kendi fikirlerimdir, her türlü eleştiriye açığım. Saygı çerçevesinde, mesaj kutum açık.