bugün

sekste stokçuluk ve infial üzerine diyaloglar

şimdi kimi sevsem sana haksızlık,
kimi öpsem dudaklarından sana hasret.
kurulan her gelecek geçmişim,
ben bir imkansızın yanından geçip gitmişim.

- berat albayrak

karaborsacılık, para ile para kazanma, sigortasız işçi çalıştırma ve homofobi gibi toplumumuzun en büyük sorunlarından biri de, bana sorarsanız eğer duygu stokçuluğudur. yani duygunun stoklanması, şoklanması, konserveye konması ve ihtiyaç halinde camı kırıp kullanılmasıdır.

"anı yaşa moruk"çuların ve stoacıların böylesine riyakar ve yalancı birer orospu çocuğu olmasından dem vururken hayat, bizi sevmediğimiz insanlarla sevişmeye mecbur bırakıyor. isteyen inandığı tanrıya, isteyen siyasi partilere, isteyen coğrafi konumuna isyan edebilir ancak buna sebep her ne ise "ya yarın yapamazsam" düşüncesini kirli bir şırıngayla götümüzden enjekte etmiştir. öldürmüyor ama onur kırıyor.

yüce rabbim seneyi 365 gün yaratmış ve biz insanoğlu yılın 360 günü köpekler gibi çalışıp, 5 günü alaçatı'da tatil yapmaya programlanmışız. sorun şu ki; o 5 günü bir sonraki 360 gün alaçatıda olamayacağımızı bildiğimiz için tatilde geçiriyoruz. o yüzden normalde aynı ortamda 10 dakika bile kalmayacağımız hatunların seks arzını asla ama asla karşılıksız bırakmıyoruz. o yüzden buradan uçağa atlayıp aktarmasız 17 saat uçup endonezya harabelerini görmek istiyoruz. nedir bahsettiğim o yüz? "ileride yapamam!!!" e yapma amına koyayım, yapamıyorsan yapma. şimdi de yapma, yarın da yapma. yapmadan öl. stokçu ibne.

kovid 19'u ileride torunlarına anlatabilmek için ölmemek istemek... ya da şöyle; ileride torunlarına anlatabilmek için tüp kuyruğuna girmek. işte bütün mesele bu!