bugün

kocasını bırakıp eski kocasına kaçan zemzem hanım

ülkedeki binlerce zemzem hanımdan bir tanesidir. herkes diyor ki istanbul sıkıntılı şehir her türlü yol var fuhuşun merkezi falan filan. ama asıl filmler son 20 senedir falan istanbul dışında çevriliyor..

pandemiden önce son 10 senedir ayda 2 defa bazen 3 defa anadoluya çıkardık iş için. pandemiden sonra 1 defa gidebildik ama o 1 defada bile buna benzer bir hikaye dinledik çok şükür.. şimdi bu programlardan zerrece haz etmiyorum allah biliyor. izinde olduğumda 1 defa izleyeyim dedim yarım saat içerisinde migreni coşturdular çok yaşayasılar. toplum ahlakını bozuyor bu programlar deniliyor ama böyle aptal aptal olaylar zaten yaşanırken bu programlar yaşanmışlıkları anlatıyorsa daha ne kadar bozabilir toplum ahlakını.

nasıl hayatlar yaşanıyor oğlum bu ülkede ? biz çocukken bu tarz şeyler olmuş ise ve es kaza duyulmuş ise tüm ülke ayağa kalkardı. son 20 senede böyle şeyler her semtte ( bak şehirde demiyorum semtlerde ) yaşanır hale geldi. ulan bir adamla evleniyorsun. sonra başka bir adamla tanışıp onunla gidiyorsun. sonra terk ettiğin adama geri dönüyorsun. üstüne hiç utanmadan bu programa çıkıp olayı anlatabiliyorsun. bazı embesil arkadaşlarda çıkıp hala bu kadının zıttı olan kesime çemkiriyorlar. baş örtüsü takan insan imanlı inançlı insan olmuyor her zaman işte. baş örtüsünün altında kafa denilen bir şey var ya hani. o kafanın içerisinde beyin denilen bir de organ var. işte tüm mesele o organda aslında üstüne konulanlarda değil..