taksiciler ve servişçilerin ibb önünde eylemi

Servisçiler, istanbul Büyükşehir Belediyesi (iBB)'nin Saraçhane'deki binası önünde eylem yaptı.
Pandemi nedeniyle uzun süredir çalışamayan ve talep ettikleri zam oranı UKOME tarafından kabul edilmeyen servisçiler, yarınki UKOME toplantısında görüşülmesi beklenen yeni servis plakası satış teklifini protesto etti. Büyükşehir belediyesi binası karşısındaki Saraçhane Parkı'nda toplanan yüzlerce servisçi, iBB Başkanı Ekrem imamoğlu'na tepki gösterdi. Grup adına istanbul Umum Servis Aracı işletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk, basın açıklaması yaptı. 56 BiN 450 SERViSÇiNiN 26 BiN TANESi 7 AYDIR BOŞ YATIYOR

Öztürk, "Onun için diyoruz ki, servisçi istanbul'da zaten ihtiyacın fazlası olarak var. yaklaşık 56 bin 450 servisçinin 26 bin tanesi 7 aydır boş yatıyor. Evine ekmek götüremeye bu mağdur insanlara, yeni bir mağdur kitlesi ilave edilmek isteniyor. Servisçi hizmet üretemediği için, sıkıntıda. Arabasının senedini, evinin kirasını ödeyemediği için sıkıntıda. Bu konularda esnafa destek olmak yerine, 30 Mart seçimlerinden önce 'Tahdidi vereceğiz, tehdit etmeyeceğiz' cümlesi vardı. Şimdi böyle bir kararı dayatmanın, sürekli UKOME'ye getirmenin ne esnafa ne de istanbul halkına bir faydası olmayacaktır. Onun için biz diyoruz ki, Hani söz vermiştiniz? esnafı üzmeyecektiniz " diye konuştu.

Dikkatinizi çekeyim emanet oylarına ve z kuşağına güvenen imamoğlunu artık esnaf istemiyor. Çevremde de tanıdığım servislerin ve taksilerin hatta minübüslerin bile birçoğu chpden akp ye döndü. Bu tür kişilerin dönüşünün farkı 2 olarak değiştirdiğini hatırlatayım.
Hayır arkadaş zaten mevcut 60 bin küsür servis aracı varlen ki sayı fazlayken ekstadan 10 bin servis plkası vermek neyin nesi. Kaldı ki adamlar 7 aydır okulların kapalı olmasındam mütevellit çalışamıyor. Bunları söylemek için bu zaman doğru zamanmıydı. Ben imamı akıllı sanırdım bir de.

Edit: Hass bazıları sorunun zam olduğunu süşünmüş ama dikkat ederseniz biz başlığımda zammın sözünü bile yapmadım. Kemalistler nasıl algı oyunları yapıp insanları kandırıyor görüyorsunuz değil mi?

Neyse artık imamoğlunun oylarının hızla azaldığı bir döneme girmiş bulunmakdayız.
Bakalım emamet oylar mı daha güçlü yoksa esnaf mı daha güçlü

https://www.google.com.tr...i-arbede-yasandi-41618827 https://www.google.com.tr...sciler-isyan-etti-3567472
https://www.aa.com.tr/tr/...ini-protesto-etti/1983081