bugün

öğretmenlerin aylardır bedavadan maaş alması

Ulan utanmazlar!!!

ülkede milyonları götürenlere,
bi boka yaramayan millet vekillerine,
hatta mecliste pkklı millet vekillerine,
milyon milyon vergi kaçıran fabrikatörlere,
asgari ücret üstünde maaş alan çalışana sigorta ıvır zıvır kaçırmak için yarısı hesaba yarısı elden veya daha az alanın hesabına yatan paranın bir kısmını geri alan godoşlara... Bu böyle gider.

Bütün bu soygunculara milletin devletin cebinden yürütenlere iki çift laf etmezsiniz de bunlar zorunuza gitmez de gözünüze batmaz da, yoksulluk sınırının altında üç kuruş maaş alan öğretmenlere nasıl dil uzatabiliyosunuz, bunların 3 kuruşluk maaşına göz dikiyorsunuz utanmazlar. Ulan 4500 maaş 1200 ek ders 5700 hadi olsun 6000 ya. Ulan bu adam zaten ortalama 1500 kira veriyo 1000 mutfak yeme içme öğle vs. (400-500) fatura dogal gazı saymıyorum 250 git gel. Bu adam dışarı çıkmayacak mı bi arkadaşına bi çay çorba ısmarlamayacak mı üstüne başına giymeyecek mi paspal mı dolaşsın, haftada 1kitaptan ayda en kötü 4 kitap okuması lazım ortalama 100 150 kitap da mi okumasın. Öğretmen lan bu adam şık olmasın mı. Bu bekar olan bi kişinin hesabı evli iki üç çocuklu olanı düşünemiyorum hatta tek maaşlı evli olanı hiç düşünemiyorum. Geçim sıkıntısı çeken öğretmenler oldukça toplum badi badi ilerlemekten fazla hızlı ilerleyemeyecektir, buna da şükür.

Ulan zaten adam nasıl geçincem diye okuluna öğrencisine ekstra kafa yoramıyor, ve yoramıyorum diye üzülüyor. Bu Neyse bu böyle gider de gider...

Vicdanınız kurumuş vicdanınız.