bugün
- kan sırası4
- robot moderatör4
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- sözlük kızlarının kombinleri22
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- yokuş aşağı yuvarlanmak2
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı5
- habire1275
- almanlarin orduya guvensizligi3
- habire12 adamdır37
- çok konuşan kedi2
- izmirli kızların verici olması34
- ofisi havaya uçurmak2
- yunan adaları2
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- sssilvermist21
- fil8
- kaplan7
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- ben geldim naneler13
- kartal6
- timsah5
- aslan8
- claudian clouds kadındır12
- zebra4
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- hiyeroglif dilleri3
- insan kaynakları4
- iş bulamamak4
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- aldığınız en ilginç iltifat3
- anın görüntüsü18
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sansürsüz tarih2
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- ben senin yerinde olsam5
- yeni parti46
- gece denize girmek12
kral top20. çok var dereceye girecek, fakat o kadar çabalıyorlar ki her hafta yer değiştiriyor dereceler. bu aralar ama pakdemirli yi alkışlıyorum. ciğerimiz yanarken sündürme helikopterleri için binmek isteyen varsa buyursun binsin mazot damlatıyor diyerek uzun zamandır top20 de 1 numarayı bırakmayan berat enişteyi 2. liğe itti.berat enişte bence bir powerpoint sunumu ile ekonomi çoğğ gözellll en gözelll bu ay bu aydan sonra marsta gözel olacak diyerek ( bakın burası çökemelli) tekrar top20 de 1 numaraya erişir. bir bakanımız daha vardı mebde öğretmen adaylarını cami önünde yem bekleyen gövercinlere benzetti seni de unutmadık. ayakkabı kutucuları, bakara makaracılar, akıllı tahtaya yazdığı cümlede ğ yi nereye yazacağını bilemeyen ulaştırma bakanı başbakan bin birali, seni de unutmadık. cami önündeki kanser hastasına dilenci muamelesi yapan seni de seni de unutmadık... gene bir gece kaldırılan teog u neden sene ortasında sistem değiştirdiniz dediklerinde estafurullah maşallah süphanallah nidaları ile makam arabasına binim kaçan bakan seni de unutmadık. daha sonrası daha da vahim meğer milli eğitim bakanı ismet yılmaz o da bilmiyormuş sistemin değiştiğini. sonra bir programda daha über yaptı durumu yeni sistemi açıklarken coğrafyadan kimya gibi derslerden 10 ar soru çıkacak dedi. ortaokulda coğrafya kimya dersleri yok. nasıl unuturuz, unutursak kanımız kurusun ismet.o kadar çoksunuz ki ,o kadar liyakatsiz, o kadar cumhuriyet değerlerinden uzaksınız ki biz hep sizin adınıza utandık. ülkemiz sayenizde hep biraz daha cahilleşti ve fakirleşti... ama yol yaptınız dimi...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar