dünyayı sözlükten ibaret sanan yazar

eğer o sözlüğün içinde sadece belli tarzda şeyler yazılıyorsa, ya da sözlük konseptinden bi' bok anlaşılmadıysa dünyası dar, ya da sözlükle sınırlı olacak yazardır.

elinin altında her kaynağa ulaşabileceği bir internet vardır, ama nedense çeşitli iddialar ortaya attığında bunu asla çeşitli verilerle destekleme ihtiyacı hissetmez. belki aramaya inanıp sözlükten bakar, bulamazsa da işkembe-i kübradan sallar.

size sesleniyorum evet, arkanıza bakmayın.

özür dileme furyasıyla açtığınız başlıkların hepsi sıçtı.. neden? çünkü dünya üzerindeki çoğu ülke imza attığı katliamlar için özür dilemiştir. kaldı ki osmanlı katliamı savunmak için türkiye vatandaşı olarak canhıraş mücadelenizi böyle bir mantıkla da açıklayamazsınız. osmanlı imparataorluğu türkiye değildi, ama siz bu katliamı savundukça katliamın tarafısınızdır.

neyse, meseleden açılmayalım. bu yazar tipi bi' bok bilmediği gibi kimsenin de hiçbir şeyin farkında olmaması için, pseudo-insan olması için çabalar. neden? çünkü kendisi de öyledir.

bi' boktan haberi yoktur ama hayatında girmediği kütüphanenin azımsanamayacak bir kısmını hatmetmiş insanlara "sözde" yaftası takar.

cahil olmandan daha kötüsü, peşinden sürükleyebilecek kadar çok körcahil bulabilmişsin. tebrik ederim.