bugün

otel

aslında sevgilisi olmayanlar için veya değişik bir tat almak isteyenler için arada-sırada kaçamak yapılacak iyi mekanlardan birisi-ydi.

"birisiydi" şeklinde yazdım, maalesef son yapılan baskınlar ve "sahibinin elinde otel odalarındaki gizli kameralarla çekilen videolar varmış" dedikoduları otalin değerini azaltmıştırr. hakikaten 2 sene evvel istanbul'un en kalite yerlerinden birisiydi, hayır "yıllardır hizmet(!) veren bir yer, polisin aklına yeni mi geldi operasyon yapmak?" şeklinde insanın aklına soru geliyor. umarım akp nin uyguladığı yönetemlerden biri değildir. hayır diyelim operasyonlara ve müşteri azalmasına dayanamadı kapatıldı, ne olacak orada çalışan hatunlar, kendini dışarda pazarlayacaklar, eh sonra yasadışı fuhuş patlayacak, tabii ki hastalıkların yayılması da cabası.

"eğer bir evde tuvaleti kaldırırsanız, insanlar salonun ortasına sıçmaya başlarlar", bu çok güzel bir sözdür. nasıl her evde bir tuvalet varsa ve salon temizse, her yerleşim biriminde de böyle yerler olmalıdır ki, sokaklar temiz kalsın...