bugün

abdullah ibni sebe

"Persler yüzyıllarca bölgelerinde önemli bir güç oldular, asla istila veya boyun eğmeye maruz kalmadılar bu onları mağrur bir millet yaptı.

Persler yüce ırk ve millet olan Arapları kendilerinden aşağı görürlerdi, onları yağma yapan çapulcular olarak tanımlamaktaydılar. Böylece gassaniler gibi bir takım tampon devletler kurdular. Ama Araplar Müslüman olunca her şey değişti tüm Pers şehirleri tek tek fethedildi ve en son koca imparatorluk Müslümanlara diz çöktü.

iranlılar bunu kabullenemediler ve onlarca yıl islama geçmekte zorlandılar. Nüfusun büyük bölümü ateşperestliğe devam etti. En son bu Yahudinin islamı bölmek için çıkardığı Hz. Ali'ye haksızlık yapılıyor düşüncesini Persler adeta resmi ideolojileri haline getirdiler ve islama olan muhalefetlerini Şiilik üzerinden devam ettirdiler."

ibni'nin önde gidenidir. O kadar ibni bir insandır ki, bu adamın peşinde gidenlerde en az kendisi kadar ibni mezhep faşistleri olmuşlardır.

Yahudidir ve islam'ı bölmek için Şii mezhebini ortaya atmıştır. Asıl amaç Perslerin, yani iranlıların genişleme politikasına hizmettir.

Hz. Ömer'e küfretmenin ibadet sayıldığı, Farsların resmi devlet paradigması haline getirdiği, islamla alakası olmayan, içinde hayat kadınları ile ilişkiyi meşru gösteren muta nikahını barındıran sapkın inanışın kurucusudur.

içimizdeki Suriyeli halka Arap oldukları için nefret duyanlar, aslında ataları iran tarafında devşirilerek Şiileşmiş olanlardır genel olarak.

http://youtu.be/s3YTGRyo8H8

Zamanında, iran Safevi Tarikatı'na Ankara Savaşı sonrası esir aldığı 30.000 Türkmen Çocuğunu satan Timur ile de Osmanlı'da bitmek bilmeyen isyanlara sebebiyet vermiş olan mezhebin kurucusudur.

Şahkulu, Celali, Koçgiri gibi yüz binlerce sivili Sünni oldukları için katleden Şiileşmiş Türkmenlerin torunları hala içimizde bulunmaktadır.

Suriyelilere olan nefretlerinin kökeni ise iran Devşirmesi Şiileşmiş atalarının genetiğinden geçmiştir kendilerine.

Bu adam büyük bir ibni yani alim anlayacağınız.
güncel Önemli Başlıklar