bugün

kiz kardesini koruyan abiye tepki vermek

mına koyim sözlük çoktan avrupa standartlarına erişmişte bizim haberimiz yokmuş. bütün yazarlarımız ayrı bir modern, ayrı bir aydın insanlar imişte yobaz olan, abazan olan, tü kaka olan bizmişiz. bu konuda söylemek istediğim şeyler muhakkakki benimde var.

1) Herhangi bir bayan yazar bu konuda ahkam kesip, saçma sapan yorumlar yapmasın. çünkü bir bayan olarak abiliğin ne demek olduğu hakkında zerre fikir sahibi olamaz. hele ki bir kız kardeşe sahip olmak bir erkek için ne kadar değerlidir bunu anlayabilmesi hiç mümkün değil.

2) Kız kardeşi olmayan erkekler bu konu hakkında saçma sapan yorumlar yapmasınlar. bekara karı boşamak kolay diye bir laf var tam o hesap oluyo o zaman işte. onlarında kız kardeşi olan bir erkeğin hisleri hakkında, bayan yazarlara oranla fazla olsada, yeterli fikirleri olamaz.

3) Kız kardeşi olupta "yuh bunu yapan yobazdır, abazandır herkeside kendi gibi abazan sanıyordur, allah belasını versin! " diyen varsa ben onunda ta kalıbının içine ediyim. bana özel mesajla gelsin konuşalım bakalım derdi neymiş.

kız kardeş sahibi olmanın ne demek olduğunu anlamak kolay değildir. kız kardeşin, abi tarafından nasıl sevildiğini anlamak ise mümkün değildir. o yüzden bu konuda ateistide, budistide, müslümanıda bilmekimi de aynı tepkiyi gösterebilir ve hiçbirini yobaz olarak nitelemeye kimsenin hakkı yoktur. dünya da ne kadar iğrenç insanların olduğunu bizzat tecrübe ederek öğrenmiş olan abinin, kız kardeşini korumak istemesi kadar da doğal birşey yoktur. hadi şimdi dağılın.

edit: sanırım bu başlık "kız kardeşinin msn geçmişini okuyan abi" başlığının uzantısı kıvamında. bense yazarken sadece "kızkardeşini koruyan abiye niye tepki verir bir insan?" düşüncesiyle yazdım bunları. yani sadece başlığa göre yazdım. ee doğrusuda bu sanırım. neyse, yani kız kardeşimin günlüğünü, msn geçmişini, mesajlarını falan okuyacak kadar düşük kalitede bir insan değilim tabi ki. ama kız kardeşimi, abisiz büyüyen onca kızın gayet güzel yetişmiş olmasına rağmen(ki bundan eminim, zira öyle onlarca insan tanıyorum) , abisi olarak ben varken benim korumam gerektiğini düşünüyorum. olay bundan ibaret. demin olmadı, hadi şimdi dağılın.