bugün
- en güzel sevişme10
- namazında niyazında erkek10
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması9
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- ioçk'nın müziği5
- sinsice kavga izleyen yazarlar10
- nervio36
- true'yi yedirmeyiz7
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- true çaylak olsun kampanyası9
- bir kilo patatesin 50 lira olması9
- kirazın kilosunun 150 tl olması4
- pire için yaktığınız en büyük yorgan4
- vermio11
- bu koyden olsam ne olacak18
- yeni parti32
- erecto birader del kopar4
- kasiyer kıza nasıl açılırım22
- kürt feodalizmi4
- ahmet sezer bey15
- arkadaşlar sıkıldım4
- sözlükteki huzur ve refah ortamı3
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar3
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- beni kim artılıyor amk5
- meriç nehrinin yönü2
- anne3
- velvet53
- şeytan5
- güne bir şarkı bırak8
- true'yi eskorta emanet etmek10
- sözlükte kavga6
- ak parti ve dem parti'nin terörsüz türkiye görüşme3
- geceleri ne yapılır3
- tüdanya2
- dikkat dikkat ismet efendi ülkeye giriş yapmıştır2
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim4
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz6
- pompacı kıza nasıl açılınır9
- seri gizli artı oy veren melek14
- karpuzun kilosunun 20 tl olması2
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu6
- kasaba 7 bin tl vermek3
- nervio'nun 1 50 boyunda olması3
- yedi ölümcül günah2
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- tememda kenka nalaka13
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor4
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
ilginç bir deplasmanmış avni aker. bende hiç avni aker'de maç izlememişim havasını uyandırdı şimdi okuduklarım. hayır izlemesem inanıcam. tey allahım. ben ki trabzonspor taraftarının beşiktaş'a, galatasayar'a yenildiği maçlar sonunda takımının oynadığı futboldan memnun olan taraftarlar görmüşüm, hem kendi takımını hem de diğer takımı alkışlayan seyirci profili ile tanışmışım...! - nerde var lan böyle seyirci? haluk ulusoy zamanında durmadan federasyona küfür eden şükrü saracoğlu'nda mı, yoksa adam bıçaklanan inönü de mi yoksa durmadan fenere küfredilen ali sami yen de mi?-
trabzonspor deplasmanı kaka, vahşi trabzonlulular, lazlar, kötü insanlar...!!!!(daha da gider bu!)
yenileceğini anladığı bir maçın sonlarına doğru kendi taraftarları tarafından kafasına taş yiyen -ki taş tam kafasına gelmeden yerlerde yuvarlanmıştır- otto bariç'i mi görmedi bu gözler, trabzona kedi gibi girip ellerinde döner bıçakları ile kahvehane basmaya çalışan şehir eşkiyaları mı görmedi bu gözler -ki görüntüler o kadar komik ki, adamlar döner bıçakları ile kahveye giriyor, fakat bir grup trabzon sakini bunları kollarından tutmak vasıtası ile etkisiz hale getirip polise teslim ediyor- daha neler neler...hangisi anlayatım ki? efendim sonra ne oluyor? medeniyatsiz şehir, maganda, bla bla bla...!
yahu kaç sezondur tel örgüsüz bir saha burası. kaç tane olay olmuş söyler misiniz?
sizin medeniyet anlayışınızın içine tüküreyim ben. sizin medeniyet anlayışınız "kin" gütmek mi? sizin medeniyet anlayışınız "kahve basmak" mı? sizin medeniyet anlayışınız stadınızda insan "bıçaklamak" mı? yahu adamlar kahve bastık diyor...ve bununla övünüyorlar. tey istanbul medeniyeti. gözünü seveyim. gerekirse dağıtırmış. avrupalı seni. kültürlü şehir magandası.
kusura bakmayın sizin medeniyet ve taraftarlık anlayışınız buysa ben ne medeniyim ne de taraftarım.
trabzonspor deplasmanı kaka, vahşi trabzonlulular, lazlar, kötü insanlar...!!!!(daha da gider bu!)
yenileceğini anladığı bir maçın sonlarına doğru kendi taraftarları tarafından kafasına taş yiyen -ki taş tam kafasına gelmeden yerlerde yuvarlanmıştır- otto bariç'i mi görmedi bu gözler, trabzona kedi gibi girip ellerinde döner bıçakları ile kahvehane basmaya çalışan şehir eşkiyaları mı görmedi bu gözler -ki görüntüler o kadar komik ki, adamlar döner bıçakları ile kahveye giriyor, fakat bir grup trabzon sakini bunları kollarından tutmak vasıtası ile etkisiz hale getirip polise teslim ediyor- daha neler neler...hangisi anlayatım ki? efendim sonra ne oluyor? medeniyatsiz şehir, maganda, bla bla bla...!
yahu kaç sezondur tel örgüsüz bir saha burası. kaç tane olay olmuş söyler misiniz?
sizin medeniyet anlayışınızın içine tüküreyim ben. sizin medeniyet anlayışınız "kin" gütmek mi? sizin medeniyet anlayışınız "kahve basmak" mı? sizin medeniyet anlayışınız stadınızda insan "bıçaklamak" mı? yahu adamlar kahve bastık diyor...ve bununla övünüyorlar. tey istanbul medeniyeti. gözünü seveyim. gerekirse dağıtırmış. avrupalı seni. kültürlü şehir magandası.
kusura bakmayın sizin medeniyet ve taraftarlık anlayışınız buysa ben ne medeniyim ne de taraftarım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar