bugün

nokia n95

artık 2. elini bulma ihtimalinizin neredeyse imkansız olduğu telefon modeli. telefoncularda bulmanız imkansız zaten. ancak evinde bir çeşit anı veya fantezi niyetine bulunduran var ise çok kıymetli olduğundan yüksek fiyatlara satın almak zorunda kalabilirsiniz. ki bu da çok düşük bir ihtimal.

nokia cep telefonu furyasının efsanesiydi. hemen hemen her modeli özeldi ve cep telefonunu dünyaya sevdirmiş, telefon sahibi olmanın şimdikine nazaran kıymetli olduğu dönemde varlığını sürdürmüştür, bırakın liseliyi üniversiteliler bilmez.

ki bu da yetmezmiş gibi nokia n95 modeli nokia'nın gurme, en özel ve zirve modeliydi. avmlerin hızla çoğaldığı bir dönemde ergenlik dönemlerimizde elektro wold ve teknosa gibi teknoloji marketlerinde vakit geçirirken bu modele hayranlıkla bakardık.

peki şimdi nasıl? yaşınız kaç olursa olsun, hayatınızda hiç şimdiki yeni nesil telefonlara sahip olmamış olsanız bile hangi modeli böyle yerlerde hayranlıkla izliyorsunuz? size o özel hissini yaşatıyor mu? tıpkı bu model gibi kasası, tuş vs dizaynı sizi etkiliyor mu?

inanın çok şey kaçırdınız şimdiki gençlik, zevkten mahrum bırakıldınız. şimdilerde telefon sahibi olmanın özel bir yanı yok, tadı yok.

nokia batmış ve unutulmuş, popüler kültürde değersizleştirilmiş olabilir fakat özel bir markadır, zevk sahibidir ve 1000 yıl geçse de unutulmaması ve unutturulmaması gereken bir efsanedir. 2003-2007 yıllarına şahit olmuş insanlar gerçek zevk sahibi kişilerdir ve bilirler, nokia her zaman en iyisidir.

samsung'un canı cehenneme!