bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- and the oscar goes to5
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- silver ile evlenecek erkek52
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- affetmenin gücü6
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- sırrı süreyya önder28
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- sarapci koala58
- ilişki yapmaya üşenmek6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- dün gece ne oldu13
- hristiyanlık7
- en sevdiğiniz sayı3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- 30 yaşına girmek4
- de niro vs pacino3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- mauro icardi12
- sözler köşkü6
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükteki satranç taşları4
- ellerim bos gonlum hos28
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- şikeci amedspor5
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sözlükteki linç kültürü12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- gocu34
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
7 yıl önce bu sabah işyerindeyken annem Aradı meğer gece bütün aile topluca hastaneye gitmiş benim haberim bile olmamış. Sabahta herkes uyuyor sanıp evden çıkmıştım. Türkçü olan abim adını Göktürk koymak istemiş bende göktuğ olması için diretmiştim. Neyseki sözümü dinleyip istediğim ismi koyacaktı. işyerinde vakit geçmiyor dakika başı doğdu mu diye herkesi sırayla arayıp taciz ediyorum. Sonunda fotoğraf geldi ama nasıl tombik, eller bi şekil filan. E bu kocaman doğmuş diyorum kendi kendime. Tabi ben heyecanla görmeyi kucaklamayı zor bekledim. ama küçük bey sarılık olmuş 1 hafta eve gelemedi. Sonra bi geldi minicik hap kadar bişey “e bu fotoğrafta daha büyük duruyodu” dedim. “Sanki internetten eşya alıyosun” diye dalga geçtiler benimle. Sonra o minik adamı çok sevdim ben.. bi laf vardır ilk yeğen evlat gibi sevilir diye, belki doğru bilmiyorum.. bi gülse dünyalar benim olurdu, beraber şımardık, eğlendik. ilk ayakkabısını, ben aldım.. ilk adımlarını benimle attı. Ve her birinde o kadar heyecanlıydım ki sanırsın ben yürüyorum.
Diş çıkartırken 2 defa havale geçirdi bütün aile hop oturup hop kalktık.
Yazmayı öğrendiği gün görüntülü konuşurken bana yazısını gösteriyordu. Ben halamı bu kadar sevdim mi inanın bilmiyorum ama yeğen bambaşka birşeymiş. Kıymetlim bugün 7 yaşında, huyu, suyu, sevdiği- sevmediği herşey haliyle bana benzemiş. Annem seni yeniden büyütüyor gibiyim diyor.. iyi ki doğdun Göktuğ’um hayatının başarılarla dolu olmasını tüm kalbimle dilerim.
Diş çıkartırken 2 defa havale geçirdi bütün aile hop oturup hop kalktık.
Yazmayı öğrendiği gün görüntülü konuşurken bana yazısını gösteriyordu. Ben halamı bu kadar sevdim mi inanın bilmiyorum ama yeğen bambaşka birşeymiş. Kıymetlim bugün 7 yaşında, huyu, suyu, sevdiği- sevmediği herşey haliyle bana benzemiş. Annem seni yeniden büyütüyor gibiyim diyor.. iyi ki doğdun Göktuğ’um hayatının başarılarla dolu olmasını tüm kalbimle dilerim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar