bugün

muhammedin yaptiklarini yazinca silik yemek

Ayette peygamber "karını boşama, yanında tut" diyor bunlar üvey oğlunun karısına göz koydu diye tercüme ediyorlar. Üstelik ayetteki kişi üvey oğlu değil, ayette o kişiden şu şekilde bahsediliyor: "senin de ikramda bulunduğun kimseye" ayrıca o kişi karısından kendi isteği ile boşanıyor.
Bir ayeti alıyorlar, kelimeleri üzerinde oynama yapıyorlar sonra uydurulmuş hadisleri ve rivayetleri, oynama yaptıkları ayete dahil ediyorlar sonra da diyorlar ki bu nasıl bir din? E sen tahrif ettin, hiç adaletli oldum mu diye sordun mu kendine?

Kaynak olarak kuranı alacaksanız, "9 yaşında bir kızla evlendi" bilgisi ve ifadesi kuranda yoktur. Eğer hadisleri kaynak olarak alırsanız, o zaman bu hadis bilgisidir diye vurgulayın çünkü hadis rivayetleri ayet değildir ve peygamberden 100 küsür sene sonra üretilmiştir oysa ayetler peygamber hayatta iken bildirilmiştir bu sebeple rivayetlerde uydurma bilgiler verilmiştir. hadis rivayeti ile ayet tezat oluşturursa işte bu da hadisin uydurma olduğuna kanıttır bunu da tahrif için yaptıkları belli, çıkarın olduğu yerde tahrifat olur. Örneğin: hristiyan protestanlar, katolik uygulamaları şiddetle dışlar çünkü katolikler kilise kurallarını incil ile eş değer olarak görürler.işte bu da onlar için sonradan dahil edilen bir uydurmadır.

Bu konu defalarca izah edildiği halde ateistler ısrarla kabul etmemeyi ve inadına peygambere iftiraya devam etmeyi tercih ediyorlar buna yapacak bir şey yok, herkes kendinden sorumludur ama eğer dürüst ve adil bir insan olmayı hedef ediniyorsanız her şeyden önce iftiralarla uğraşmayın, iyice araştırın ve her kaynağı delil olarak almayın.