bugün
- fenerbahçe biraz sert biraz katı14
- kendini çok önemli sanan yazar11
- üniversiteli eskort kadınlar10
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz4
- türk kızı6
- ağırlık kaldıramayan erkek3
- fikir paylaşma günü6
- şahin siyonistle islamcı kardeştir5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- sivas2
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek4
- bir insanı tanımak5
- yeni iş yerinde yaşanan olaylar ve klişeler2
- nineteen ninety four5
- türkiye'yi ışid zihniyeti yönetseydi nasıl olurdu4
- bütün dövmeli kızlar patlaktır7
- kurtlar vadisi2
- allah tüm insanları isa'nın suretinde yaratmıştır4
- adalet bakanlığı'nın 15 bin alım süreci2
- ey insan7
- şehrin bağırsaklarını sevmek5
- kedi sevmeyen insan4
- e r'e k t o r5
- hiç yalan söyleyememek ister miydin2
- 9 eylül 2026 barcelona feyenoord maçı2
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız2
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak7
- ateizm sekülerizm deccaliyet ruhunun bi parçasıdır3
- özgür özel11
- mutfağına konuk olunan yazara arkadan sarılmak5
- kazandibinin pişmemiş kek olması2
- osimhensiz galatasaray6
- hazreti muhammed yahudilerle ticaret yapmaz mıydı2
- kiraz cicegi kolonyasi20
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- sudekiray7
- tava böreği3
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- bir başlık açmak için akla fikir gelmemesi2
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız6
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek14
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı17
- gece gece bamya yenir mi8
- bakarız diyen erkek17
- e r'e k t o r bay bey birader2
- rus kadınla evlenir misiniz10
- ikizler burcu4
- recep tayyip erdoğan15
- eski sevgilinin yeni sevgilisi4
- ruhi çenet11
cember sakalli bir yazari "kadinlar her iste calismali mi" basligi ile cok enteresan bir yaziyi kaleme almis !
eleman madde madde kadinlarin niye calismamasi gerektigini de siralamis. benim en cok madde 3 dikkatimi cekti. buyurun:
3. kadında kendine yeterlilik duygusunu geliştirerek eşine saygıyı yok etmesi… (benim notum: bu adam bu maddeyi kopek egitim kitabindan almis ve evlilige uyarlamis)
yani diyorki eleman "kadinlari ezin, cigneyin, sizden asagi olsunlar, kendilerini yetersiz gorsunler ve efendilerine yani kocalarina saygili olsunlar".
halbuki baris, sevgi, kardeslik (hep ayni geyik) dini olan islamin bence soyle demesi gerekirdi "kadinlarinizi sevin, onlara guven verin, kendilerini iyi hissetsinler, istedikleri islerde guvenle calissinlar. siz onu sevdikce ve guvendikce o size zaten saygi ve sevgi duyacaktir.
kadini asagi gorme, onun ne yapip yapamiyacagina karar verme curreti muslumanligin degil, rezil araplar'in kulturudur.
edit: dayanamadim. madde 4 asagida:
4. Ayrıca kadın kendi ekonomik bağımsızlığını kazanmışsa eşine karşı sen sensin ben benim havasındadır. itaat ve saygı olayı bitmiştir. Saygı olmayınca sevgide doğal olarak bitecektir. Son yıllarda dağılıp savrulan aileler neden dağılıyorlar? Sebepler belki farklı ama en büyük sebep kanaatımca kadının evinin hanımı olmaktan çıkıp piyasa kadını olmasındandır.
yani amcamiz diyorki, kariniz para kazanirsa buyuk motor olur, ona buna verir. aman sen ne yap et karina para kazandirma.
edit 2: yok abi yine dayanamadim. amcamiz turkiye'nin issizlik sorununa harika bir cozum bulmus. buyurun:
işsizlik bu gün tüm dünyanın öncelikli sorunları arasındadır. Bunun en kestirme yolu erkeklerin fıtratına uygun işlerden kadınlar çıkarılıp evinin hanımı yapılsın sorun çözülüverir. işsizlik neticesi nice erkekler intihara kadar gidebilmektedir. Çünkü onların çalışacağı yerler kadınlar tarafından işgal edilmiş.
eleman madde madde kadinlarin niye calismamasi gerektigini de siralamis. benim en cok madde 3 dikkatimi cekti. buyurun:
3. kadında kendine yeterlilik duygusunu geliştirerek eşine saygıyı yok etmesi… (benim notum: bu adam bu maddeyi kopek egitim kitabindan almis ve evlilige uyarlamis)
yani diyorki eleman "kadinlari ezin, cigneyin, sizden asagi olsunlar, kendilerini yetersiz gorsunler ve efendilerine yani kocalarina saygili olsunlar".
halbuki baris, sevgi, kardeslik (hep ayni geyik) dini olan islamin bence soyle demesi gerekirdi "kadinlarinizi sevin, onlara guven verin, kendilerini iyi hissetsinler, istedikleri islerde guvenle calissinlar. siz onu sevdikce ve guvendikce o size zaten saygi ve sevgi duyacaktir.
kadini asagi gorme, onun ne yapip yapamiyacagina karar verme curreti muslumanligin degil, rezil araplar'in kulturudur.
edit: dayanamadim. madde 4 asagida:
4. Ayrıca kadın kendi ekonomik bağımsızlığını kazanmışsa eşine karşı sen sensin ben benim havasındadır. itaat ve saygı olayı bitmiştir. Saygı olmayınca sevgide doğal olarak bitecektir. Son yıllarda dağılıp savrulan aileler neden dağılıyorlar? Sebepler belki farklı ama en büyük sebep kanaatımca kadının evinin hanımı olmaktan çıkıp piyasa kadını olmasındandır.
yani amcamiz diyorki, kariniz para kazanirsa buyuk motor olur, ona buna verir. aman sen ne yap et karina para kazandirma.
edit 2: yok abi yine dayanamadim. amcamiz turkiye'nin issizlik sorununa harika bir cozum bulmus. buyurun:
işsizlik bu gün tüm dünyanın öncelikli sorunları arasındadır. Bunun en kestirme yolu erkeklerin fıtratına uygun işlerden kadınlar çıkarılıp evinin hanımı yapılsın sorun çözülüverir. işsizlik neticesi nice erkekler intihara kadar gidebilmektedir. Çünkü onların çalışacağı yerler kadınlar tarafından işgal edilmiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar