bugün
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek10
- en çok ihanet eden burçlar7
- sözlüğe renk katan yazarlar6
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor23
- sarı poşet kudurtması15
- götünden tanırım seni5
- her konuda bilgisi olanı ukala diyerek hor görmek5
- iyiliğin yan etkileri4
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler4
- oğlak burcu kadını4
- evliliği ayakta tutan güçler13
- y o r u l d u m5
- true nickli yazar13
- türkiye de muhalefet var mı10
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz5
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- inşaat mühendislerindeki dayanılmaz çekicilik4
- bik bik'in neden bu kadar tatlı olması7
- manisada okul saldırısı17
- iş hayatında takılan maskeler5
- kış geliyor6
- yılbaşında marketler havai fişek satmalı3
- celal şengör'ün burç yorumu4
- kutsi2
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler5
- siyaset üstü yazarlar9
- tai lung10
- kova burçlari bakar misiniz4
- z kuşağı9
- beyaz torosta büyümüş kaltaklar4
- beleş tuvalet kağıdı ve beleş sıvı sabun3
- evlatlığın eşiyle cinsel ilişkiye girmek yasaktır2
- çok hastayım sözlük2
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt9
- eski arkadaşlarınızın fotoğrafları2
- dr serkan aygın2
- kendinden bile sakladığın şey4
- atatürk'e tapmak'ya da reis tapmak3
- derin düşüncelere dalmış görünen insan4
- sözlükte herkesin kavga edecek bir şey bulması5
- sahipsiz çocuklara ne olur2
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı3
- berbere gidince söylenenler5
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi8
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- halk tv haberciliği5
- selvi boylu mal yazmalım2
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü8
- mel mel abi dün neden bira içmeye gelmedin6
Aslında bunu yarın yapmayı planlıyordum, ama uzatmanın alemi yok.
Seni ilk kez gördüğüm, birlikte bir çok şey yaşadığımız şehre sensiz ilk kez geldim. Heyecansız , çekinerek geldim. Söyleyebileceğim çok şey var aslında , ama değecek mi bilmiyorum. Bir gün denk gelir de bu yazdıklarımı okur musun bilmiyorum. Ben çok sevdim seni,sevmemem gerekirdi ama sevdim, gerçekten bir kalp ne kadar sevgi ile dolabilirse o kadar doluyum. Bana bile yer yok hatta. Bakma yazdılarımda sana kızdığıma laf soktuğuma. Hepsi sevdiğimden, benden sana kötülük gelmezdi, gelmedi de.inan bana tırnağına zarar geldiğinde benim canım senden daha çok yandı. Son konuşmamızda bana beni çok yanlış tanımışsın demiştin. Evet haklıydın gerçekten. Seni çok yanlış tanımışım. Ama sana olan kızgınlığımı da bıraktım herşeyi de . Var git sen de yolun açık olsun. Ben sevgimi de hakkımı da helal ettim sana. Güzel bir yuvan olur umarım, sana benzemeyen çocukların. Hep içimde bir yara olarak kalacaksın, ama kabuk bağlaması lazım. Sadece şunu bilmeni isterim ki , öyle güzel sevdim ki seni, inan bana kimse tarafından bu kadar güzel sevilmeyeceksin. O adamla evlenemeyeceğini biliyorum.çünkü serserinin biri, şayet vakit geçiriyorsanız zaten zamanla anlayacaksın, ama acı tecrübelerin olacak. Ve ben bir gün acı tecrübe ettiğini bir şekilde öğrenirsem inan bana bu beni mutlu etmicek.
Yapmak için geldiğim şeyi yaptım. Sana ait seninle yaşadığımız her ne varsa hemen hemen hepsine gittim, yarın da kalanına gidicem. Hep gizli yaram olarak,bir parçam olarak kalacaksın. Ama artık benden de gitmen gerek. Bu da sana dair yaptığım son şey. Yolun açık herşey gönlünce olsun...
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
(img:#19469760)
(img:#19469761)
(img:#19469762)
(img:#19469763)
(img:#19469764)
(img:#19469765)
(img:#19469766)
(img:#19469767)
(img:#19469768)
(img:#19469769)
(img:#19469770)
https://youtu.be/OtGXXRfvVFY
Seni ilk kez gördüğüm, birlikte bir çok şey yaşadığımız şehre sensiz ilk kez geldim. Heyecansız , çekinerek geldim. Söyleyebileceğim çok şey var aslında , ama değecek mi bilmiyorum. Bir gün denk gelir de bu yazdıklarımı okur musun bilmiyorum. Ben çok sevdim seni,sevmemem gerekirdi ama sevdim, gerçekten bir kalp ne kadar sevgi ile dolabilirse o kadar doluyum. Bana bile yer yok hatta. Bakma yazdılarımda sana kızdığıma laf soktuğuma. Hepsi sevdiğimden, benden sana kötülük gelmezdi, gelmedi de.inan bana tırnağına zarar geldiğinde benim canım senden daha çok yandı. Son konuşmamızda bana beni çok yanlış tanımışsın demiştin. Evet haklıydın gerçekten. Seni çok yanlış tanımışım. Ama sana olan kızgınlığımı da bıraktım herşeyi de . Var git sen de yolun açık olsun. Ben sevgimi de hakkımı da helal ettim sana. Güzel bir yuvan olur umarım, sana benzemeyen çocukların. Hep içimde bir yara olarak kalacaksın, ama kabuk bağlaması lazım. Sadece şunu bilmeni isterim ki , öyle güzel sevdim ki seni, inan bana kimse tarafından bu kadar güzel sevilmeyeceksin. O adamla evlenemeyeceğini biliyorum.çünkü serserinin biri, şayet vakit geçiriyorsanız zaten zamanla anlayacaksın, ama acı tecrübelerin olacak. Ve ben bir gün acı tecrübe ettiğini bir şekilde öğrenirsem inan bana bu beni mutlu etmicek.
Yapmak için geldiğim şeyi yaptım. Sana ait seninle yaşadığımız her ne varsa hemen hemen hepsine gittim, yarın da kalanına gidicem. Hep gizli yaram olarak,bir parçam olarak kalacaksın. Ama artık benden de gitmen gerek. Bu da sana dair yaptığım son şey. Yolun açık herşey gönlünce olsun...
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
(img:#19469760)
(img:#19469761)
(img:#19469762)