bugün

cumhurbaşkanı ile görüşen chpli

Kim görüştüyse görüştü deyip peşinden küfürleri sıralayasım olan kişidir. Sahi kime ne, bir kere bana ne? Kimle görüşürse görüşsün.

Görüşen kişi bilmiyor mu bunun gündeme gelebileceği, herhangi bir şekilde ak parti tarafından kullanılabileceği yüksek ihtimal? Ya CHP tarafına ne demeli, varmış öyle biri biliyorlarmış-mış. Başka derdimiz yok da partinizden kim konuşmaya saraya gitti tahmin oyunu oynayacağız. Desenize "kim olduğu kendini bağlar, ülke kötü yönetiliyor oraya odaklanmak gerek." diye?

Tamam belli artık. Anladınız bu köhne düzenin ilerisi olmadığını ama sürdürebildiginiz kadar sürdürme niyetindesiniz. Aha yazıyorum buraya, her kim bu işin bir yerinden tutmuş veya gündeminde saraya giden CHP'li var, onların hepsi saray güdümünde ve işleri düzenini sürdürmek olan, halka gram faydası olmayan insanlardır. Utanmazlar gidi, hepiniz altında kalırsınız, ailesiyle dünyadan silinecek kadar gözü kararmış insanların ahları altında hepiniz kalırsınız. Sanmayın iktidar zayıflar da oradan fayda elde edersiniz; komple iktidarı muhalefeti bu işin altında kalırsınız.