bugün

folkan iyesta cicisler

engellediğim iki yazardan biri entry girmiş. tengir ve baris hemen denen ahlaksızdan biri tabi. zira, engellediğim başka kimse yok!

baris hemen denen zavallı sanırım bu!

derdi belli, ayar yediği için sürekli olarak aklınca bir şeyler ispat etmek istiyor. aklınca beni aşağılayıp üste çıkmaya çalışıyor. sözlüğe hangi saatlerde girip çıkış yaptığımı bile takip ediyor.

aklınca bu konu üzerinden fikir yürütüp sakladığım gerçekleri ifşa ediyor. hal böyle olduğu içinde şahsıma cevap hakkı doğuyor! bana bak skik, sana söylüyorum! kısaca günlük rutinimi bilmen için yazıyorum.

ben her sabah saat 6:00 da kalkarım. elimi yüzümü yıkar, eşofmanlarımı giyer ufak bir kahvaltı yaptıktan sonra çocuklarımın beslenmesini/kahvaltılarına hazırlarım! sonra çocuklarımı uyandırırım. okula hazırlanmaları için.

akabinde ise evdeki çöpleri alır dışarı çıkarım, çöpleri attıktan sonra sitenin önünde oturur sağa sola koşuşturan insanları izlerim. sonra çocuklarım geldiğinde arabaya atlar okulun yolunu tutarım.

çocuklarımı okula bıraktıktan sonra markete alış verişe gider eksikleri alır eve dönerim. arabamı otoparka park ettikten sonra çıkar en az bir 5 km koşarım! akabinde eve gelir duşumu alır kahvaltımı yaparım.

saat 10:00 civarı, az biraz tv'ye baktıktan sonra kızımla vakit geçiririm, 2 yaşında bir kızım var! derken saati 11:00 ederim. sonra, limonlu bir yeşil çayımı alır yazıhanemin yolunu tutarım! 11:30 gibi.

pc'nin başına geçer çayımı içtikten sonra bir sigara yakar sözlüktü, diğer sosyal medya hesaplarıydı vakit geçiririm. ardından, saat 14:00 gibi bir kahvemi içerim. az daha sözlükte takıldıktan sonra okul yolunu tutarım!

15:30 gibi. çocuklarımı okuldan alır eve bırakır ardından yine yazıhaneme geçer goygoy yaparım. arada dışarı çıkar kiracılarımla muhabbet eder, işlerden konuşurum.

saat 18 ila 20 arası da paydos eder evime geçer çocuklarımla biraz vakit geçirdikten sonra en geç ama en geç 22:00'da yatar, anında uyurum! evet, günlük rutinim tamda bu şekilde.

istersen yine takip et, saat kaç gibi sözlüğe giriş çıkış yapıyorum not al! sonra gel burada yazdığım, belirttiğim saatler ile karşılaştır. he, hafta sonları değişiklik olabilir. okul olmadığı için belki saat 08:00'a kadar uyuduğum zamanlar olabiliyor!

umarım açıklayıcı olmuştur, günümü nasıl geçirdiğim hakkında bilgi sahibi olman açısından! böyle işte, bildiğin emekli gibiyim, özetle; hayalini kurduğunuz hayatı yaşıyorum. hadi şimdi ikile!