bugün

erkeklerin bakire kadın aramalarındaki asıl sebep

ayılıktır, barzoluktur.

buna tercih diyenin de aklı izanı yoktur kusura bakmayın. senin “tercih” deyip doğal seçilimle açıklayamadığın her şeyin zebellah gibi toplumsal sonuçları var. nasıl ki kadına şiddet aile içi sorundan ziyade bir sistem sorunu, bu da öyle. esmer beğenmenin, bakire istemenin onu istemenin bunu istemenin leş yiyici yaşamanın toplumsal sonuçları var kardeşim anla artık şunu. senin bu kökü belli olmayan kibrin kök koparıyor anla. hem kadınların hem erkeklerin tepesine çok ağır bir sosyolojik baskı olarak çöküyor.

bakire istiyorum diye dolanıp “ama kadınlar zengin istiyor” diye ağlanıyorsun, bir düşün gerizekalı kardeşim. bakire istiyorum diye dolanıp “bu kadınlar niye kezban niye manyak” diye ağlanma artık. eline sopayı taşı alıp hayvana atmak ilk senin cinsinin aklına geldi. o nedenle gücün tanımı değişti diye ağlanma ya da kadın üzerinde yarattığın sosyolojik baskıya son ver.

el birliğiyle bu toplumun psikolojisini bozuyorsunuz. sevişmeyi kadına ceza gibi gören erkekler yarattınız. sevişmeyi erkeğe lütuf gibi gören kadınlar yarattınız. makasın arasındaki kesim heba oldu sinir hastası oldu.

tekrar ediyorum bu bir sistem sorunudur. hayatınızın kişisel alanını ilgilendiren her şey, yüzleşemediğiniz her kimlik siyasi alanın da sorunudur.
güncel Önemli Başlıklar