bugün

30 40 yaş arası kadınlar

Içlerinde olduğum kadın grubu. Ben ve bir çok arkadaşım 30' lu yaşların başındayız ve çok şükür sağlıklı çocuklarımız oldu. Allah sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah hepsine. Herkesin genetiği farklı, metabolizması farklı. yaş ile ilgisi var ancak sadece sorunlu olan kadınlarda oluyor. Kadına genç yaşında nedeni bilinmeyen kısırlık teşhisi koyulabiliyor hatta 30 yaşında menapoza giren kadınlar var ve bu ailelerinde genetik.hatta 15'li yaşlarında cinsellik yasamaya başlayıp 30 yaşında kel kalmış kadınlarda görürsünüz bu genellikle mutsuz olduklarından yalniz erken cinsellik yaşamaları ile ilgili degil.

bir kadın kendisinde sorun olup olmadığını bilir. misal kendi kendine regl olamayan genç bir kız vardı ama bunu sakladı sevgilisinden ve evlendi. Şimdi çocuğu olmuyor. muhtemelen senelerce tedavi olması gerekecek.

Kadının yaşı kadar erkeğin yaşi da önemli ki sigara/ alkol tüketimi hat safhada olan bir adamın 40 yaşında baba olması da riskli doğumlara ya da sendromlu çocuklara neden oluyor.

Ben 2.çocuğu da yapmak istiyorum.ailemde de bir cok kadın yaptı. Hatta biri 39' da dogurdu. Gebelikte yaştan dolayı down sendromu şüphesi vardı şimdi çocuk üstün zekalı kategorisine alındı. Down sendromlu da olsa annesinin sevgisi 1 gram eksilmezdi.
© copyright 2005 - 2026