bugün
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı16
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- ekşiye gidiyorum ben7
- bir sevgiliden beklenen şeyler5
- arkadaşlar bir şey danışacağım7
- hangi şehrin erkeği meşhurdur4
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- sevgiliyi kediye onaylatmak5
- sevgilinin garanti kapsamı dışında kalması4
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- iblis'in sesini duymak11
- eski sevgilinin aylar sonra yazması9
- 2019 da doğmak nedir3
- yeni sevgiliye kasko yaptırmak3
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- gocu38
- 28 bine çalışmak8
- allah6
- olayları toz bulutandan anlatmaya başlayan kadın2
- açık oyla başlayan ilişkiyi nikahla taçlandırmak6
- emma watson hala güzelmi2
- oswald cobblepot2
- mazotun litresi 101 lira36
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- kürdü sevin10
- öğretmenler odasında özgür irade tartışması4
- sözlüğün en yakışıklı naruto dayısı kim3
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa5
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- iş çıkışı birası2
- sadece filistin'i önemsemek13
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- anın görüntüsü27
- israil11
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- dikkat çekmeye çalışan erkek4
- petrol bulduk haberleri8
- istifa etmek3
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- hoslanilan kızın adının makbule olması4
- ülkücülere küfür edip ülkücülerden oy bekleyen tip8
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- ormanların yok olması2
- arkadaşlar bakar mısınız16
- arkadaşlar numaranızı verir misiniz3
s03e08 ile altımıza sıçırtmış dizidir. geçmişe gittiğinden dolayı her olayda ''ohaa lan'' ''yuhh mına koyum'' gibi tepkiler verdirtmiştir.
--spoiler--
hiro nun geçmişe gidip olayların gidişatını, nasıl olduklarını bizlere gösterdiği ve arthur petrelli nin nasıl bitkisel hayatta kaldığı, syler ın nasıl bu hale geldiği, şirketin amaçlarının birazda olsa ne olduğu, ateş saçan kardeşleri ve bunun gibi bazı olayları değinmişler, tadından yenmemiştir.
benim takıldığım nokta bu afrikalı esmer adam ın arthur petrelli nin geleceğinden bihaber oluşu. arthur amca nın tamam süpersonik manyak güçleri mevcutta, e geleceği neden göremedi bu afrikalı amca. ayrıca kafasını neden koparttı arthur emmi. yani zaten gücün var, gücünü em. bi boka yaramaz zaten ondan sonra, ne diye kafa koparıyorsun.
sonra hiro ya sözüm. sen gördün kafanın kopuk olduğunu. ne diye bakıyorsun ki. ışınlansana olum. vallaha öldürcek bu herif seni. zaten senaristler açıklamış. prison gibi oldu bak buda. bir ana karakter ölecek diye. gitmese bari. hayır fazla sevmiyorum hiro yu ama öldürmeyin bu adamı lan. vallaha bak.
bana göre hiro ölmez, yani amaçları tamam bizim bakın geçmişte neler oldu bitti. alın görün gibi bi şeyler anlatılmaya çalışılmış olabilir ama hiro bu olayları anlatmalı diğerlerine. ando var diyoruz ama ando nun gücü yok. yani arthur bunu alıp ne yapacak ki. ayrıca ileride ando ve hiro karşı karşıya gelmeyecek mi? yani hiro nun gücünü alır bırakır. ando yu da belki alır güç verir karşı karşıya getirir.
arthur denen zibinin ne bok olduğunu gördük. peki linderman denen herifi kötü biliyorduk adam anne petrelli ye iyilik yaptı. iyi gibi gösterildi bu adam. sonra bu şirkete iyi dedik. mına koyum syler ın o katil olmasının sebebi bu claire ın gözlüklü ibiş babasıymış. noluyo olm. yeminle iyi denilen adamlar kötü, kötü denilen adamlar iyi çıkıyor. gerçi sonra babasına şirket yaptırtıyorda. amaan neyse..
neyse azımız açıkta, kıçımız donarak seyrettik bu bölümü. çok soğuk buralar..
--spoiler--
--spoiler--
hiro nun geçmişe gidip olayların gidişatını, nasıl olduklarını bizlere gösterdiği ve arthur petrelli nin nasıl bitkisel hayatta kaldığı, syler ın nasıl bu hale geldiği, şirketin amaçlarının birazda olsa ne olduğu, ateş saçan kardeşleri ve bunun gibi bazı olayları değinmişler, tadından yenmemiştir.
benim takıldığım nokta bu afrikalı esmer adam ın arthur petrelli nin geleceğinden bihaber oluşu. arthur amca nın tamam süpersonik manyak güçleri mevcutta, e geleceği neden göremedi bu afrikalı amca. ayrıca kafasını neden koparttı arthur emmi. yani zaten gücün var, gücünü em. bi boka yaramaz zaten ondan sonra, ne diye kafa koparıyorsun.
sonra hiro ya sözüm. sen gördün kafanın kopuk olduğunu. ne diye bakıyorsun ki. ışınlansana olum. vallaha öldürcek bu herif seni. zaten senaristler açıklamış. prison gibi oldu bak buda. bir ana karakter ölecek diye. gitmese bari. hayır fazla sevmiyorum hiro yu ama öldürmeyin bu adamı lan. vallaha bak.
bana göre hiro ölmez, yani amaçları tamam bizim bakın geçmişte neler oldu bitti. alın görün gibi bi şeyler anlatılmaya çalışılmış olabilir ama hiro bu olayları anlatmalı diğerlerine. ando var diyoruz ama ando nun gücü yok. yani arthur bunu alıp ne yapacak ki. ayrıca ileride ando ve hiro karşı karşıya gelmeyecek mi? yani hiro nun gücünü alır bırakır. ando yu da belki alır güç verir karşı karşıya getirir.
arthur denen zibinin ne bok olduğunu gördük. peki linderman denen herifi kötü biliyorduk adam anne petrelli ye iyilik yaptı. iyi gibi gösterildi bu adam. sonra bu şirkete iyi dedik. mına koyum syler ın o katil olmasının sebebi bu claire ın gözlüklü ibiş babasıymış. noluyo olm. yeminle iyi denilen adamlar kötü, kötü denilen adamlar iyi çıkıyor. gerçi sonra babasına şirket yaptırtıyorda. amaan neyse..
neyse azımız açıkta, kıçımız donarak seyrettik bu bölümü. çok soğuk buralar..
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar