bugün

folkan iyesta cicisler

(bkz: gozleri alyans şeklinde kızgın surat)

hofffff yaa hofffff!!! biktim artik biktim, y o r u l d u m!!! anliyor musunuz nonoslar, yoruldum! allaam nedir benim bu cilem, bitmek bilmiyor ayol, fallahi yetti artikin!!! kasiklarima kadar geldi biliyor musunuz, kasiklarima kadar!!!

artik dayanicek gucum kalmadi! tam, "her bi seyler cok güzel olcek" derkene boka sardi, her sey!!! yillar once sizlere veda ettiyim, sozluk defterini kapatıgım icin haberiniz yok tabisi. folkanlan evlilik karari aldik biz, bir sure once. mutlu bir yuva kurmak icin sozlestik. gerci kendi aramizda nisan/soz/gerdek yapmistik, ortaokulda iken-

ama o baska. bu kez ayileler arasinda yaptik sozumuzu/gerdegimizi. sayit oldu herkes, askimiza! sonra ev tuttuk izmir den. neyse, akabinde ikinci el esya satan bir dukkandan ev esyalari aldik. strapon, kirbac, kelepce, tanga, jartiyer, maske, kedi kadin kostumu, vibrator (az kullanilmis, temiz), kayganlastirici, prezervatif -

iki cekyat, televizyon, yatak odasi takimi felan filan. hatta sirf bu mutlu haberi sizlerlen paylasmak icin ortak hesap actik, folkanlan beraber. sonra duyun gunu geldi catti, o gun bu gundu. sabah erkenden kalkip ise koyulduk. ayakkabicida cok vakit kaybettik kızz. 42/ 43 numara kirmizi topuklu bulamadik.

koca istanbulu gezdik zorla iki cift bulduk. sonra gelinlikci, kaaför, agda, gey basi felan derken duyun saati yaklasmis, minnos yuregim pit pit atmaya baslamisti. telefon tırafiyi durmak bilmedi, arkadaslar kutlama mesazi koydu hep. eski sevgilimde hayirli cumalar mesazi. kendisi akepelidir de. yaboz iste. neyse, sonra gelin arabamiza pindik kaaförden cikip duyun salonunun yolunu tuttuk. tiren yaptık ama, tiren derkene konvoy yane pislikler. tam 5 araç vardi. gey arabamizda folqan in dacyasi idi.

en onde bizim arabamiz, arkada ise misafirlerin. korna calarak yola koyulduk. izmir, izmir olali boyle bir duyun görmemisti. salona dogru ilerlerken polis kontroluna takıldık. folqan birden tuhaflasti, sofore "bas gaza bas gaza, kac su aradan" dedi. ama tırafik kabalikti, kacamazdik. hemde konvoydan ayrilmak olmazdi.

"folqann nayıır bebeyim" diyerek tepkime koydum. o sirada, "yarragi yedik" diye soylendi, folqan. sonra sira bize geldi. memur bey, "eyliyet ruhsat" dedi verdik. kontrol etti, bakti, sorguladi felan. sonra, kafasini camdan iceri uzatip "aracin maanesi yok, ayrica lepege ruhsata işlenmemiş araci baglamak zorundayiz" dedi dunyam basima yikildi.

o an anladim, folqan ın neden "yarragi yedik" dedigini. "meemur bey yapmaz misiniz, bugun en mutlu gunumuz aracimizi baglamaz misiniz" desem de dinletemedim, bagladilar araci. cekiciye yukleyip goturduler. aractan inemedik bile. paldir kuldur geldi aldi cekici. otoparktan yaziyorum su an. 200 tale otopark ucretini odersek gidebilirmisiz.

gelinliklen kaldim otoparkin ortasinda. rezil olduk butun bursa'ya ayol, rezil! aglamaktan rimellerim aqtı hep. birde hayla, "askim, duyunden gelen takilarlan yaptırıcektim aracin muayenesini " diyo it herif! pislik!

aha, arkadaslar ariyo. "haloo, efandim bebeyim. yok bebeyim yok yok biz iyiyiz. geliyoruz yoldayiz, merak etmeyin." folqan hadi folqannn!!! bizi bekliyo bi duyun salonu insan. - efandim, ustumde nakit mi var mi? pu allah belani versin folqan senden adam olmaz, daha fazla yazamiycem. ben gidiyorum!!!