become a legend

vakit hırsızı pes 2009 modu. an itibariyle manchester united'ın süper starıyım ve başarılarla dolu bir kariyerim var. şimdi yazsam destan olur o yüzden hiç oralara girmiyorum. yalnız sikko bir oyunda bile bu kadar gaza geliyorsak bizim cristiano'nun psikolojisini düşünemiyorum mnakym.

edit: barcelona'ya transfer oldum adamlar avrupa'nın en iyi takımı seçildi bende arada kaynayıp avrupa'nın en iyi topçusu seçildim evet. gururluyum. hatta şöyle güzel bir törenle elime altından bir top verdiler, ama neden top verdiler onu anlamadım. ayakkabı verir lan insan. tabi takımım avrupa'nın en iyi takımı seçildiği için olabilir o top. ama öyleyse insan yine de bir ayakkabı mayakkabı verirdi mnkym. neyse lan nerden geldik buraya. he şöyle bağlayacağım bu olayı; mnakoim 25 yaşında koca adam olduk avrupa'nın en iyi topçusu seçildik, çıktık kürsüde elimize top verdiler hayranları selamladık ama hala 70. dakikada çocuk gibi oyundan alınıyoruz. sokayım ben böyle yıldızlığa. bu ezikliği üzerimden atana kadar bu oyunu bırakmamaya kararlıyım.

bu arada yeni başlayanlara tavsiyem, 3-4 sezon boyunca sadece speed ve dribble tech. kastırın, hani şu balance power mower şeklinde 12 tane hede var oradan yani. zaten speed en fazla 95 oluyor dribble acc. ve dribble speediniz de 91'i falan bulduğunda önünüze geleni geçip boş kaleye bol bol gol atabilir/attırabilirsiniz. en azından ben böyle ulaştım başarıya.* hatta walcott'da böyle bir adam da çaktırmıyor.