bugün

kara çarşaflı

Öncelikle işim gereği birçok farklı kadın tanıyorum ve onlarla diyaloğa girdiğimi belirtmek isterim.

Bir kadın olsaydım muhtemelen kara çarşafı tercih etmezdim ama bu kadınların inançlarında samimi olduklarını düşünüyorum. Tam anlamıyla inançlarından dolayı bu şekilde giyiniyorlar ve onlara son derece saygı duyuyorum çünkü bu şekilde giyinen tanıdığım tüm kadınlar hem çok iyi kalpli hem de çok düzgün ve dürüst kişiler. bu güne kadar bu tarz giyinen bir kadının dikkat çekici kötü hiçbirşeyine rastlamadım.

Oysa normal şekilde başı kapalı olup götü başı oynayan, evli olup dini bir görüntüde olan ama her an her pisliği yapmaya müsait iğrenç abaza kadınlar gördüm. Bunların kimileri öyle ahlaksız ki Allah erkekleri bu yaratıklardan korusun. Ve bence bu karaktersiz yaratıklar asla kara çarşaf giymez çünkü kara çarşaf onların dini kullanarak elde ettiği çıkara engeldir. Başı kapalı olup onlardan nefret ettiğimiz kadınların hiçbiri dindar değil. Hepsi o kılığa girmiş şarlatanlar.

Başı kapalı olup sapık Bakışlara sahip, oynak hareketler yapan, her an vermeye hazır gibi görünen bir kadın muhtemelen hayatta tanıdığınız en aşağılık yaratıklardan biri olacaktır. Çünkü bunlar öyle aşağılık yaratıklar ki öyle olmadıkları halde müslümanmış gibi bir kılıkla dolaşırlar.

Kara çarşaflılara ve temiz kalpli, kişilik sahibi normal tesettürlülere ne kadar saygı duyuyorsam, dini kendi çıkarlarına alet eden, gözleri fıldır fıldır, götü başı ayrı oynayan başı kapalı gezen kimi yaratıklardan da o kadar nefret ediyorum.

Kızlarla arası iyi bir erkeğim. Karşıma evli olup, kapalı olup her türlü şeyi yaşamaya hazır birçok kadın çıktı. Onlar bana fingirderken ben hayata küstüm. Yazıklar olsun size müslüman gibi görünüp alakası olmayan bayan yaratıklar. Sayenizde kapalılardan uzak durur oldum.

*eksileyen kişi ne ara okudu ve neyi beğenmedi cidden merak ettim. Şu üstte yazan yazıda yanlış olan ne var.