bugün

birine verilen en büyük fiziksel zarar

7. Sınıftayken zayıf çelimsiz ve bembeyaz tenim olduğu için baya bulaşan oluyordu. Sözlüden çıkıp tuvalete girmiştim. Biri tanıdık iki öğrenci elini yıkıyordu selam verdim tuvalete girip çıktım. Ben elimi yıkarken bu ikisi hala oradaydı.

Sonrasında o tanımadığım çocuk yüzüme avucuna doldurduğu suyu şap! Diye bir attı. Lan napıyorsun bilmem ne derken. Bu ikisiyle başladık kavgaya, dövüşe dövüşe yandaki 3-5 m enindeki çayhane odasına girdik. Bir o vuruyor bir öteki bir o vuruyor bir öteki.(ben kafayi mecbur egdim kendimi korumaya çalışyorum) bunlar vurdular da vurdular. sonrasında bunlar artık hareket denemeye başladı öyle Reymisteryo hareketleri falan tekmeler bilmem neler Kanka bak ne yapıyorum deyip hareket göstermeler...

hızlarını alamadılar içlerinden biri yandaki tahta sopalı süpürgeyi aldı falan onunla bana vurmaya çalışıyor. Tam vuracağı sırada yakaladım sopayı,
orada ellerinden sopayı kaptım Kalktım ama bir ucundan o tutuyor bir ucundan Ben. derken sopayı öne doğru itekledim sopa koridora uçtu. sopadan kurtuldum ama bunlar hala tekme atıyor. Sonra baktım olacak gibi değil Kafamı öne Eğdim biraz daha yumruk falan yedim derken ya Allah dedim yere düştüm çocuğun Afedersin daşşağını bir tuttum. Başladım sıkmaya ama imansız gibi sıktım böyle iki elimle. Ben sıkarken çocuk başladı bas bas bağırmaya. Ben ama tüm kuvvetimle sıktım öyle bıraktım.
sonrasında bu çocuk yere düştü çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Diğer çocuk lan arkadaşıma ne yaptın derken Buna da bir tane gelişine yumruğu yapıştırdım. bu tezgahın üstüne çıkınca Ben o hışımla koşa koşa müdür yardımcısına gittim.

Dedim ki "hocam"dedim "kimseyle kavga etme demiştiniz Ama dedim işte bunlar geldi bana sataştı beni dövdü Dedim iki kişiler zaten" falan Hoca da yürü bakalım dedi. Benle beraber bir çıktık yukarı bir baktık Bu ikisi merdivenlerde zırıl zırıl ağlıyor. diğer çocuk tasagini sıktığımı avutuyor falan. çok ağrıyor diye bas bas bağırıyor çocukda bilmem ne. Hoca bir bana baktı bir onlara. Noldu deyince çocukta hocam şeyim deyip ağlamaya devam etmesin mi? Ne yaptın lan sen? dedi hoca enseme bir yapıştırdı... koşa koşa sınıfa çıktım.

Sonrasında olay kapandı. Çocuğa inşallah birşey olmamıştır. Fakat hep korkum oldu; ya biride bana aynı şeyi yaparsa diye. Çok korkardım. Allah kimseye o acıyı yaşatmasın, çocuğun çığlığı hala kulağımdadır.

Not: her kavga ettiğimizde müdür yardımcısından dayak yediğimiz için artık tövbe etmiştik kavga etmeye. Hergün odasında dayak yiyorduk artık.