bugün

yusuf tosun

15 temmuz gecesi kafası kesilen askerin kafasını ben kestim diyen insan. bakın insan demem kimseyi yanıltmasın doğruysa, ilgi odağı olmak için sarf edilen bir sahte profil ve haber değilse; o bizden biri değil ve insan olamaz.
15 temmuz darbe girişimlerinde 20 yaşında bir askeri okul öğrencisinin kafası kesilerek şehit olduğu haberleri çıkmıştı. asla gerçekliğine kavuşmadı bu haber ya birileri üstünü çok ciddi şekilde örtmek istiyor ya da birileri devlet aleyhine olsun diye ortalık bulandırıyor. artık ortalık o kadar karıştı ki kime inanacağımızı bilemiyoruz. neyse. yusuf tosun denen insansı yaratık hainin facebook üzerinden attığı bir mesaj ortalığı sağlam karıştırdı bunları yazarken elleri nasıl titremedi hangi yürekle yazdı bilmiyorum anlamak zor bu gaddarlığı. görsel yazdıkları okurken insanın yerinde durmasını engelliyor huzursuz ediyor nefesin dar geliyor. üstüne ekliyor bu kişi tankın üstündeki bendim görsel bugün twitter'da yusuf tosun adlı kişinin tutuklanması yönünde tweetlerle karşılaştım. eğer doğruysa evet tutuklansın ağzına bile s*çılsın. bu şahıs bu kadar linç üzerine ağır gelmiş olacak ki, bir açıklama yapma gereği duymuş ve şunları yazmış;
görsel
görsel
bu yan çizmeleri yapacaksan ne diye boş konuşuyorsun şerefsiz herif ne hakkın var insanlarla böyle oynamaya. darbede tanka yürüyecek kadar cesursun ama iş ciddiye binince yok ben değildim orda bile bulunmadım diyorsun. adisiniz çok adi
© copyright 2005 - 2026