bugün
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum12
- mor semsiyeli yabanci16
- aym'nin chp'nin 128 dolar yalanını tescillemesi2
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- ona bir şey söyle12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- sigara içen kızla öpüşülür mü13
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- sözlükte kavga etmek8
- cilgincapkin219
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı3
- memeleri füze gibi kadın13
- buddy dude21
- seni yeşerteceğim diyen erkek4
- chp'nin hali ne olacak46
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- kabuksuz kaplumbaga7
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- bisiklet marka tavsiyesi10
- masklavi'nin düşünceleri18
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- karton toplayan abi7
- enayimiknatisii12
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- gammazlar çetesi16
- sosyoloji ekonomi bilimi ilişkisi2
- kocamı çalıştırmam diyen kadın3
- sedat pekmez39
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız6
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- insanlarda bıraktığımız iz5
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- kanka olurduk ölümüne2
- uysaljakoben17
- mermi abla4
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- neden herkes aynı şeyi söylüyor3
- kızıl cin4
- günün şiiri7
- yeşil gözlü kız11
- bana wp den yazdı3
- gocu24
niye bu kadar az başlık var aq neyse şöyle diyim genelde başlanma sebepleri şunlardır kişi body yaparken yeterli beslenemediği için kas gelişimi olmayacağını düşünür o yüzden bu sporu yapar ki aslında bu sporda kalori daha çok alınmalıdır diğer başlanma sebebi adamın çok götü göbeği vardır ben bunu eritemem der sonra kendini powerlifter ilan eder sanki müsabıkmış gibi bazıları da direk sıkılır body body nereye kadar aq geliştik gelişeceğimiz kadar diyerek başlayabilir ama bazı kişiler cidden gücünü fark edip başlayabilir bunlar da genelde şampiyon olurlar bu sporda millet 50 kg ile 10 tekrar yaparken adam bakar ben niye 80 kg ile yapıyorum der tekrar sayısını düşürü ve powerlifter gibi çalışmaya başlayabilir temel olarak 3 hareket vardır bench press ön omuz triceps göğüs önemlidir squat harmstring quadiriceps calflar ve göt kası önemlidir deadliftte o kadar kas aktive oluyor ki http://allaboutpowerlifti...he-conventional-deadlift/
yukardan bakabilirsiniz ama tabi hepsi aynı düzeyde çalışmıyor misal biceps illaki çalışıyor ama çok az aşağıda çalışma düzeyleri de yazar zaten bu harektlerde yaptıkları 1 tekrarlarını artırmaya çalışır sporcular kolay da artmaz sabır işidir bi powerlfiter tek bu hareketleri yapmaz sadece bu harektleri yapan adam kendini istediği kadar powerlfiter ilan etsin turnuvaya hazırlansın başarı elde etmesi imkansızdır çünkü neredeyse hiç biceps çalışmadığından kaslar arası dengesizlik sakatlığa yol açar yarra yer.
yukardan bakabilirsiniz ama tabi hepsi aynı düzeyde çalışmıyor misal biceps illaki çalışıyor ama çok az aşağıda çalışma düzeyleri de yazar zaten bu harektlerde yaptıkları 1 tekrarlarını artırmaya çalışır sporcular kolay da artmaz sabır işidir bi powerlfiter tek bu hareketleri yapmaz sadece bu harektleri yapan adam kendini istediği kadar powerlfiter ilan etsin turnuvaya hazırlansın başarı elde etmesi imkansızdır çünkü neredeyse hiç biceps çalışmadığından kaslar arası dengesizlik sakatlığa yol açar yarra yer.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar