bugün

kurye net

bela bir şirket. öyle böyle değil. 3 kez muhatap olmak zorunda kaldım üçünde de mi problem olur arkadaş? evde olduğun halde zili çalmayıp posta kutusunu bildirim atıp gitme bunlarda. verdikleri telefonların başında insanı sinir hastası etmek bunlarda. telekomla ortak mı çalışıyorlar anlamadım ki. açıyorsun telefonu müzik dinliyorsun, çalışma saatlerini anlatıyorlar, sabır içinde dinleyip sıra bağlanmaya geliyor, vik vik vik üç çalma kapanıyor.
mail atıyorsun cevap yok. mail formunda bir de hangi banka diye sorulan ve doldurulması zorunlu alan var. iyi hoş da ben nereden bileyim hangi bankadan ne gönderildiğini, bildirimde yasanız ölür müsünüz? ya da nemenem bir şey var postada kısa bir not yazmak o kadar zor mu.
yüz kere razıyım karşıda da olsa, istanbul'u bir ucunda da olsa gidip alayım şirketinizden, yok abi şirketten teslimat yapmazlarmış.

bankalara da bir sözüm var, yok mu başka doğru düzgün iş yapan kurye şirketi? hiç uyar mıyor musunuz nedir bu diye? aldığınız hizmetindaha doğrusu alamadığımız hizmetin hesabını sormuyor musunuz?
mahkummuyuuz bu şirkete ya. hay şirketini...
çok sinirliyim sözlük.