siverekte katledilen 6 kişilik aile

olayı geçmişten bu yana yakinen bilen birisi olarak, yapılan katliamın vicdanları hangi boyutta sızlattığı, hele ki yöresel olarak kadına kurşun atmanın halk nazarında nasıl lanetlendiği çok net olarak gözlemliyorum.

olay bütünüyle akp kurucu üyesi 20-21-22 dönem milletvekili ve bölge feodalizminin bayrak tutucularından zülfikar izol ve kardeşlerince yine kendi bölgelerindeki yaptığı sistemli katliamın göstergesidir.

akp'nin kurulduğu yıldan bu yana gücüne güç katan, ve bu gücü sadece kendi çıkarları için kullanan (ki bu ak parti il teşkilatı tarafından da tespit edilmiş genel merkeze bildirilmiş ve şahsın partiden uzaklaştırılması sağlanmıştır) bölgedeki arazi varlıklarını bu dönemde daha da attıran kendi öz kuzenlerinin öldürüp olayı başkalarının üstüne atan yine bu gruptur.

yıllardır ülkede adalet işletmeciliğini üstlenmiş ak parti oluşumunun, kendi kitlesinin hukuksuzluğuna göz yumduğu bu ve buna benzer aile topluluklarının halk üzerindeki nüfuzları bezdirmiş, bıktırmış ve yer değiştirmeye zorlamıştır.

umarım bu tür paylaşımlar hak ettiği değeri bulur ve gerekli adımlar atılır, ben bir birey olarak bu vahim olayın adli sürecini yakından takip edeceğimi belirtmek istiyorum.

ölenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum.