bugün

cristiano ronaldo vs lionel messi

messi şöyle uçuyor böyle kaçıyor deniliyor ama son 5 senedir nerede bu messi ? barcelona ligde şampiyon oluyor ama şampiyonlar ligini alamıyorlar. finalleri bile yok. arjantin milli takımı messinin üzerine kurula kurula artık halı saha takımına döndü. dün amerika kupasında kolombiya da içinden geçti. nerede bu uzaylı messi ? 90 dakikada sahada imiş. maç çok geç olduğundan izleyemedim.

ronaldo real madridi bıraktı real çöktü. juventusa gitti zaten iyi olan juventus bu sezon itibari ile çok daha net göreceksiniz real madridin 3 sene arka arkaya şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu gibi götürecek işi. portekiz milli takımını neredeyse tek başına sırtlıyor. son avrupa şampiyonu portekiz. en son daha geçen hafta mı neydi şu bizim küme düştüğümüz yeni kurulan avrupa liginde de şampiyon oldu.

kısacası messi nerede ronaldo nerede. xavi iniesta varken messi tabi ki geçiyordu ronaldoyu. onlar olmayınca ronaldo karşısında şansı yok. adam unitedı şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı. geldi real madride 4 tane mi 5 tane mi ne şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandırdı. portekiz milli takımını da yazdım az önce. hala ne messisi.