bugün
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar3
- çaycı hüseyin3
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz6
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- erzurumspor2
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı3
- tiktokta göğüslerini sergileyen sarışın kız5
- üst kattan gelen ah oh sesleri3
- slovenya'nın 2004 te ab'ye girmiş olması2
- sözlükte marka olmak11
- tarikatsever partiler3
- diamond bosphorus kardeşimin yakışıklı olması6
- yastığa sarılarak uyuyan erkek6
- demokrasi ahiret diline uygun değildir4
- yakışıklı bir erkek ile öpüşebilirim2
- karakuyu dizisi2
- kedi tekmelemek11
- alevi kızların alev alev yanması7
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri8
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi10
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- ısparta yaprağı3
- gavs vs superman2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- memesinin altına mendil koyan sözlük erkeği5
- sebahattin şirin17
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı5
- pkklı anaları3
- normal insan4
- sözlük yazarlarının manzaraları7
- dönercide kız tavlamak5
- anın görüntüsü31
- iremga32
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle11
- birikim3
- asma yaprağı mı kara lahana yaprağı mı sorunsalı2
- kadını olduğundan daha çekici kılan şeyler5
- camide rakı içen izmirli kız7
- hard seven kız3
- daha 17 dizisi aras vs teoman6
- manitayı yemeğe çıkarıp hesabı multinet ile ödemek4
- götünde donu olmayıp tatile gitmek9
- birader yazarların biraderlik hedeleri3
- bosna hersek2
- karması eksiye düşen yazar uçurulsun3
- aslan gibi adam5
hayal kırıklığı, benim gibi bu filmin çekileceğini duyduğu ilk zamandan beri günleri iple çeken, vizyona çıktığı gün gidememiş olduğu için çok üzülen bir adama yapılmış en büyük kazıktı. Filmle ilgili çok eleştiri okudum gitmeden, bir çoğu olumsuzdu, itiraf ediyorum ki her olumsuz eleştiriye ayrı bir kızdım bir çoğuna da eksi oy verdim, filme güvenim o kadar tamdı. Filmi gördükten sonra o arkadaşlarımdan özür diliyorum film hakkaten hayal kırıklığıydı çünkü. Can dündar'ın savunmasını yaptığı gibi insan "mustafa"'yı ve yanlız atatürk'ü gösteriyordu film doğru, ancak insan mustafa zevk düşkünü, ego sahibi, hırslı ve hatta iktidar heveslisi, yanlız atatürk ise konumundan şikayetçi, hayatından şikayetçi hatta hatta halkından şikayetçi ya da ona düşman, en yakınlarının ölüm kararını verebilecek kadar acımasız bir diktatör gibi gösterilmiş. Filmde anlatılanların yanlış veya yalan olduğunu iddia etmiyorum, can dündar ve ekibinde bir kasıt da aramıyorum, ancak atatürk anlatılırken onun bazı özellikleri, bazı davranışları alınmış bazı davranışları mevzu dahi edilmemiş. Kurduğu sofralardan bile sıkılır hale gelmiş, ama o sofraları kurdurmaktan vazgeçmemiş olması bile, bir iki sefer düşünmüş olabileceği bir yargıyı filmde yerleşik düşüncesiymiş gibi göstermeleri yanlıştı. Dinsizlik propagandasına gelince, atatürk'ün şahsi mektuplaşmalarında görüldüğü üzere dini inanca sahip olması, dinin hurafelerden arınması için yaptığı çalışmalar, çankaya köşküne hatipler çağırıp kuran okutturması atlanmış, ilk meclis açılırken destek çekmek için dini kullandığı vurgusu yapılmış olması filmin bu konuda ağır bir eleştiriyi haketmesine neden olmuştur. filmle ilgili ağır bir iddiam var, Açıkçası atatürk düşmanı birinin çocuğunu filme götürüp, bak atatürk böyle bir insandı demesine ortam hazırlayacak derecede atatürk kötü gösterilmiş filmde. Ve şahsen biliyorum, okuyorum, duyuyorum ki atatürk anlatılan kadar yanlız, anlatılan kadar cani, anlatılan kadar yurt sevgisinden yoksun bir diktatör değil, Tam aksine yıllarını bu ülke ve bu ülkenin insanlarının modern ve çağdaş düzeyde yaşaması için harcamış gerçek bir lider, gerçek bir önderdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar