bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe23
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması28
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar7
- f 35 leri kendimiz yapalım6
- aquila bicipite6
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı7
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi7
- nike'yi nayk diye okuyan hırbo5
- akp bitince ne olacak8
- macron koştu diye kavga etmek4
- z kuşağı kızları4
- uzun entry giren yazar enayiliği11
- karşıyakalı kızlar3
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler5
- ronaldocu erkek messici kız ilişkisi3
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması9
- omron3
- her yazarın eşit olmaması5
- ölümün en iyi tanımı14
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı14
- raikagetokatlayan4
- pısırık2
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği5
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar8
- otel odasında ölü bulunmak7
- macron'a koşamazsın dersen sana neler yapar2
- erling braut haaland12
- yol yabdı2
- diyetle kilo almak2
- 2026 dünya kupası26
- fusya semsiyeli yabanci12
- arjantin5
- mini etekli kız isimleri top 103
- belçika8
- ispanya7
- kol saati takmanın anlamsızlığı10
- ingiltere7
- norveç6
- isviçre4
- lahmacunu elle yiyen kız3
- fas6
- buzdolabı alacaklara tavsiyeler2
- fransa3
- sevgiliyle tatile gitmek7
- yorgun mermi7
- dünya kupasının en zayıf takımı2
- sizce uzay milyarlarca dolar harcamaya değer mi5
- tulumba tatlısı10
- egay sucukcu2
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek2
ergenken beni metal muzige başlatan ilk göz ağrım hatırlıyorumda lise yıllarimda rammstein dinlemeden bir günüm bile geçmezdi okul gidişi ve dönüşünde.sonra yıllar geçtikçe müzik kültürüm gelişti ve bu alman abilerin müziklerinin gerçekten vasat ve kolaya kaçılmış olduğunu gözlemledim.benim gözümde efsane grup statüsünü metallica'ya kaptirdilar.yinede özellikle till'in hayal gücü ve bu adamların hayattan zevk almasını bilmeleri ve bunuda konserlerine kadar yansitmaları bu adamları farklı kiliyor dinleyiciyi bi şekilde çekiyor. 3-4 yıldır rammstein dinlemiyodum yinede heyecanla bekledim bu albümü yani o kadar mazimiz var.
Hayal kırıklığına uğradım diyebilirim albüme kabaca baktımda yani melodisi beni çok çeken bir şarkı yok. Tüm rammstein albümleri bence birbirine yakındır bana göre vasat olsada. Ama bu vasatında vasatı olmuş. Yani deutschland çok övüldü beni çok sarmadı daha sonra radio biraz daha iyiydi. Ama diğerleri tam vasat bana kalırsa. Niye 10 sene albüm yapmadılar bence bu albümlede ortaya çıkmış oldu zaten albüm üretim sürecinde hiç birbirleriyle anlaşamayan bir grup olduklarinı hep söylerler bunun üstüne birde bana kalirsa heyecanlarını kaybetmişler müzik vasat olsada bi şekilde artık metal dünyasinın büyük gruplari içerisinde yer aliyorlar buda onlara yetiyor bana kalirsa. ayrıca şuda var artık till'in karanlık içgüdülerle yazdığı şarkı sözleri beni rahatsız ediyor.
edit : fena değil aslinda ama ben 10 senelik bekleyişten sonra reise reise yada mutter kalitesine yakin birşey bekliyordum.sanirim bu yüzden beğenmedim ilk başta. yinede dinlenir sanirim auslander kilibinde yine flake reyiz yarmış.puppe,radio,sex,halloman,diamant sariyor.
Hayal kırıklığına uğradım diyebilirim albüme kabaca baktımda yani melodisi beni çok çeken bir şarkı yok. Tüm rammstein albümleri bence birbirine yakındır bana göre vasat olsada. Ama bu vasatında vasatı olmuş. Yani deutschland çok övüldü beni çok sarmadı daha sonra radio biraz daha iyiydi. Ama diğerleri tam vasat bana kalırsa. Niye 10 sene albüm yapmadılar bence bu albümlede ortaya çıkmış oldu zaten albüm üretim sürecinde hiç birbirleriyle anlaşamayan bir grup olduklarinı hep söylerler bunun üstüne birde bana kalirsa heyecanlarını kaybetmişler müzik vasat olsada bi şekilde artık metal dünyasinın büyük gruplari içerisinde yer aliyorlar buda onlara yetiyor bana kalirsa. ayrıca şuda var artık till'in karanlık içgüdülerle yazdığı şarkı sözleri beni rahatsız ediyor.
edit : fena değil aslinda ama ben 10 senelik bekleyişten sonra reise reise yada mutter kalitesine yakin birşey bekliyordum.sanirim bu yüzden beğenmedim ilk başta. yinede dinlenir sanirim auslander kilibinde yine flake reyiz yarmış.puppe,radio,sex,halloman,diamant sariyor.
Gündemdeki Haberler