bugün
- insan olmaya çeyrek kala tarzı entry girmek10
- traveler of secret moments tarzı enrty girmek8
- pankek yiyen erkek6
- ilkokulda dayak yemiş efsanevi nesil14
- sevilmeyen iş arkadaşıyla başa çıkma yöntemi5
- uçum'un 16 nisan 2028 seçim önerisi2
- cadılar bayramı kutlamayan geri zekalılar13
- çaykur'un türk çayı ibaresini kaldırması13
- kale3112'deki 3112'nin anlamı nedir sorunsalı4
- iskilipli atıf hoca3
- sözlük kürdü54
- ben tevratı da okudum incili de12
- yaşıyor musunuz uludağ sözlük7
- traş olmaya üşenmek7
- ananı mı dinlersin karıyı mı11
- fon krizi kimin üstüne yıkılacak19
- ismail kartal19
- damat tıraşı4
- herkesin hayatına kimse karışamaz5
- muhteşem yüzyıl kösem3
- 6 yaşındaki kızını satan anne7
- 3 kasım 2026 galatasaray stuttgart maçı8
- sınavlar bittikten sonra oluşan boşluk hissi6
- kavga edenleri auuuwww diye gaza getirmek5
- cadılar bayramı kutlayan gerizekalı türkler31
- abdullah öcalana'ın yeni konutuna taşınması13
- volkswagen passat9
- ahmet nazif zorlu3
- arkadaşlar naber ya4
- şöyle tüysüz bir şeftali olsa da2
- türkiyeli kahvesi8
- klozette borudan fare gelecek korkusu5
- millette manyak para var13
- cadılar bayramını kutlayan erkek5
- 20073
- escort ile para kavgası4
- şanzıman ustası4
- 30 liraya satılan tavuk döner10
- yahuda işkariyot3
- kemal sunal'ın en kötü filmi8
- en tehlikeli insanlar neden en sevilenlerdir3
- allah5
- eski sevgiliyi cadılar bayramı kutlarken görmek3
- bencil ve kendini beğenmiş rezil4
- cop315
- simit ayran3
- türkler bize sözlük kurmak zorunda5
- zenginin çocuğu olaydım yiyip yataydım düşüncesi3
- 007 tarzı entry girmek3
- charm2
galatasaray gibi bulunduğu ülkenin en büyük kulüplerinden biri olan bir futbol takımını şampiyon yapabilecek kapasitede birisi deildir. almanya, ingiltere, ispanya, fransa gibi ülkelerin orta sıralarından üst sıralara çıkmaya uğraşan takımlarında başarılı olmuş hocaların böylesine büyük bir kulübün teknik direktörü olmaması gerektiğinin bariz bir örneğidir. micheal skibbe'nin sorunu sadece oyuncularına verdiği taktikler veya maç esnasında yaptığı oyuncu değişiklerinde değildir. galatasaray gibi her sene hedefi şampiyonluk olan ve buna göre oyuncu transferleri yapmak zorunda olan bir takımın oyuncularına psikolojik olarak hükmetmek teknik direktörlüğün en zor kısmıdır. skibbe, kafasındaki oyun sistemini yukarıda saydığım liglerin orta sıra takımlarının gelişmeye ve kendini göstermeye aç oyuncuları üzerinde rahatlıkla uygulayıp o futbolcuların sistemdeki yerlerini kabullenmesini sağlayabilir.
micheal skibbe kariyeri boyunca çalıştırdığı bütün takımlarda yukardaki paragrafta bahsettiğim özellikleri futbolcularına aşılayıp onları bir yıldız haline getirmesiyle ün yapmış ve başarılı olmuştur. galatasaray yönetiminin aklında şampiyonluk yoksa ve genç futbolcularını kazanmaya yönelik olarak bu adamı takımın başına getirdilerse taraftar da skibbe'den şampiyonluk beklememelidir.
micheal skibbe kariyeri boyunca çalıştırdığı bütün takımlarda yukardaki paragrafta bahsettiğim özellikleri futbolcularına aşılayıp onları bir yıldız haline getirmesiyle ün yapmış ve başarılı olmuştur. galatasaray yönetiminin aklında şampiyonluk yoksa ve genç futbolcularını kazanmaya yönelik olarak bu adamı takımın başına getirdilerse taraftar da skibbe'den şampiyonluk beklememelidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar