bugün
- sözlük yazarlarının kıro olmaları6
- aşk acısı çekiyorum sözlük17
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- manifest dinleyen erkek5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- yaz yemekleri5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- taksici muhabbeti5
- gocu bay bey birader3
- spiderman mi döver batman mi5
- can kolukısa4
- scooter'a 6 kişi binmek4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- petrol4
- solcu dövmek2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- türkiye5
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- elalem ne der4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- gammazların çok kötü insanlar olması2
- stres yönetimi6
- stres3
- taksim delisi cenk2
- doğuda yaşayan yazarlar5
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- gulmekicinyaratilmis11
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- fenerbahçe7
- tai lung9
- almanya4
- yeni parti tüzüğü2
- 26000 entry2
- bilgesu erenus2
- mekke ortak savunma anlaşması2
- kuran ı kerim meali6
- rüşvet5
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- josh hartnett2
- sıcaklık2
yarın canın deli gibi sigara isteyecek. buna karşı koyman lazım. çünkü sen de biliyorsun ki sigaradan nefret ediyorsun. sigara içmek istemiyorsun. sigaraya para vermek istemiyorsun. ağzında bıraktığı tadı sevmiyorsun. üstüne sinen kokuyu sevmiyorsun. sende kusma isteği uyandırıyor sigara. sigarayı sevdiğini düşünüyorsun ama aslında öyle değil. sigara olmadan zevk alamayacağını düşünüyorsun ama aslında öyle değil. sigara olmadan yıllarca yaşadın ve en güzel anıların o zamanlardı. artık koku bile alamıyorsun. koku hafızanı kaybettin. cebine tamamen zarar. bir sigara 12 lira oldu. direnmelisin. sigara içmezsen ölmezsin ama içersen ölürsün. günde 1 pakete çıkardın. eskiden bir paket iki gün giderdi. bugün de sigara içtin, dayanamadın. günün sonunda eline ne geçti? içmeseydin farklı biri mi olurdun, daha kötü biri mi olurdun? hayır. daha iyi bir olurdun. paran cebinde kalırdı ve sağlığın git gide bozulmazdı.
kalbine arada bir ağrı giriyor ya, büyük ihtimalle sigaran.
ciğerlerin yanıyor ya, bak işte bu kesin sigaradan.
koku alamıyorsun. sabahı ve geceyi, yağan yağmuru ve toprağı koklayamıyorsun ya, işte bu da sigaradan.
her seferinde, bu sefer bırakmaya hazır değilim dedin. kaçıncı sefer oldu bu? 30 belki. her seferinde aynı bahane ile sigaraya devam edilir mi? doğru zamanı bekleyerek daha kaç yıl sigara içeceksin? doğru zaman gelmeyecek. şimdi bırak. yarın canın çok sigara isteyecek biliyorum. sarhoş gibi olacaksın sigarasızlıktan biliyorum fakat dayan. değmeyecek buna çünkü. bugün değmedi, yarın da değmeyecek. o sigarayı içme yarın. bana güven. sigarayı bırakmak bir fedakârlık değil, sigara içmek bir fedakârlık. parandan fedakârlık, sağlığından, çok değer verdiğin koku alma duyundan ve en önemlisi zihin kabiliyetinden fedakârlık. yarın canın çok sigara istediğinde bu yazıyı açıp oku ve lütfen kendine yenik düşüp o sigarayı içme.
kalbine arada bir ağrı giriyor ya, büyük ihtimalle sigaran.
ciğerlerin yanıyor ya, bak işte bu kesin sigaradan.
koku alamıyorsun. sabahı ve geceyi, yağan yağmuru ve toprağı koklayamıyorsun ya, işte bu da sigaradan.
her seferinde, bu sefer bırakmaya hazır değilim dedin. kaçıncı sefer oldu bu? 30 belki. her seferinde aynı bahane ile sigaraya devam edilir mi? doğru zamanı bekleyerek daha kaç yıl sigara içeceksin? doğru zaman gelmeyecek. şimdi bırak. yarın canın çok sigara isteyecek biliyorum. sarhoş gibi olacaksın sigarasızlıktan biliyorum fakat dayan. değmeyecek buna çünkü. bugün değmedi, yarın da değmeyecek. o sigarayı içme yarın. bana güven. sigarayı bırakmak bir fedakârlık değil, sigara içmek bir fedakârlık. parandan fedakârlık, sağlığından, çok değer verdiğin koku alma duyundan ve en önemlisi zihin kabiliyetinden fedakârlık. yarın canın çok sigara istediğinde bu yazıyı açıp oku ve lütfen kendine yenik düşüp o sigarayı içme.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar