bugün

you

bir sezoncuk, bir netflix dizisi. Mutant hastalığın, peşimi bırakmamasının bu diziden sonra olması da, ayrı bi tuhaf. Meğer virüslerle beraber izlemişim de diziyi, bilemedim.

--spoiler--
aklı başında karen'a adansın bu entry.
gerçekte paco gibi çocuklar için daha yaşanabilinir bir dünya olması dileğiyle.
--spoiler--

--spoiler--
Önsözü geçtik gelelim asıl mevzuya.
Sosyal medyada paylaştıklarımızla aslında ne kadar çok insana hayatımıza dahil olma hakkı tanıyoruz, bu kişileri isteyelim veya istemeyelim. Özel alanların malesef çizgileri silikleşiyor.

Öncelikle dizinin konusunu okumadan başlamıştım, kitapçıda başladı dedim dur romantik bi dizi seçmişim adı da you falan ya. Ne bileyim böyle olacağını. Gerilim filmi ararken bu kadar isabetli atış yapamıyorum. Tamam beklenen şeyler gerçekleşiyor ama yine de geriyor. Tıpkı bi sınavdan büte kalacağını bildiğin halde yine de final sonucunu beklemek gibi. Gerçi bu beni germedi şimdi. Örneği sonra vereyim konu dağılmasın.
Paco'ya gelince adı kulağa hoş geliyor. Yaşadıklarına gelince, annesinin yanlış seçimlerinin kurbanı ve aslında kimsesiz. Daha demin h.i.m.y.m'de barney'in çocukluğunun güzel geçmesi için annesinin yaptıklarını görünce paco gibilerin yaşadıkları daha üzücü geldi.

Joe yüz kere tutuklanırdı gerçekte ama dizide olduğu için, dizi sonuçta deyip geçiyoruz.
--spoiler--

--spoiler--
Bu kısım ikinci sezon için ayrılmıştır.
--spoiler--