bugün

eşcinsel evlilikleri serbest bırakılmalıdır

Eşcinselliğin ülkemiz sınırları içerisinde sadece pornoda izlenip ya da hayal ederek iğreti bir şey olduğunu düşünen insanların evliliğin onlar içinde özel,kutsal,resmî ve bir hak olduğunu anlayamayan insanların gayrı ahlaki diyerek her insanın her konuda hak sahibi olduğu şeylerin bir takım insanlar tarafından engellenmesidir.

"Bir erkek annelik yapamaz" demek zaten eşcinselliğin ne demek olduğunun bilmediğinin en büyük kanıtıdır. Annelik babalık o kadar özel ve güzel bir şeydir ki imkanı olmayan insanlar için evlatlık alarak normal yollarla çocuk sahibi olan bireylerden çok daha iyi ebeveynlik yaptığı bence birçok insanın yalanlayamayacağı bir gerçektir.

Daha iki üç hafta önce sırf kocası eve uğramıyor diye on beş aylık bebeğini döverek öldüren kadını gördüğüm de haberlerde önce kadınlığımdan ve sonra henüz olmayan anneliğimden utandım.

Kreşlerde "Annelik her kadının içinde olan bir şeydir." diyen ben küçücük çocuklara şiddet uygulayan sözde sınıf öğretmeni ve annelerinden utandım.

Bence sizlerde utanın.

Bu insanların sadece bir bedene sıkışıp kaldığı, ataerkil toplumumuzun yazılı olmayan kuralları doğrultusunda her şeyden mahrum kaldığını ve en doğal şeyleri yaşabilmek için bile birçok tepkiyi göze alarak bir şeylere kalkıştığı ortada.
illa ki ülke mi değiştirmeleri gerekiyor bu insanların? Belki kendi mesleklerinde ülkemizin adını zikrettiricekler ya da yetiştirdikleri çocukların isimleri bir yerlerde gururla ön planda olacak ?

Eşcinsel değilim,yakın bir arkadaşım eşcinsel değil ve eşcinsel bir tanıdığım yok.
Adil olmaya ve empati kurmaya çalışarak bunları düşünüyorum.

Sığ zihniyetin en belirgin özelliğidir oturduğu yerden insanları fişlemek, yaftalamak. Bilmediğimiz ve yaşamadığınız konularda öneri sunmak,eleştirmek, kötülemek bizlere bir şey kazandırmaz.