bugün

fatih terim

istediğiniz kadar Terimci deyin Terimsporlu deyin bana umrumda değil. hocanın verdiği kararlar pek tabii sorgulanabilir, eleştirilebilir sonuna kadar tartışılabilir de bunların hiçbirinde sorun yok lakin hâlâ her puan kaybından sonra yok hoca değil yok kabadayı yok futboldan anlamıyor yok egolu vb. gibi saçma sapan konuşan Galatasaray taraftarından nefret eder hale geldim. Twitter'da tudor'a riekerink'e dilenen mi dersin derken yazmadan duramadım bu güruha.

Beraber düştüysek kalkarız daha ölmedik ya. Gram inanmıyorum şampiyon olamayacağımıza ama farz edin ki olamadık farz edin ki ligi 5.bitirdik yine hiçbir şey değişmeyecek. Bugün Fatih Terim'e sallayan söven tayfa Mayıs ayında şampiyonluk şarkısı söyleyecekse yine sövdüğü kişi sayesinde söyleyecek bunu unutmayın. Biz bu filmi çok izledik biliyoruz. Galatasaray taraftarının yapması gereken en başta hocaya sonra armaya ölümüne sahip çıkması gerektiğidir. Bugün rizespor maçında 28 bin kişi vardı mesela. Neden 28 bin? Cumartesi akşamı mevsim normallerine göre nispeten güzel bir hava neden satılan kombine sayısından az kişi geliyor maça? Takım kötü oynuyor olabilir hatta kötü mücadele ediyor da olabilir ama bunların hiçbirisi stadın yarısının boş kalmasına bahane değildir.

Son olarak sonsuza kadar seninleyiz hocam. Buraları okumazsın yazdıklarımızı göremezsin ama umarım hissediyorsundur gerçek Galatasaray taraftarının seninle oldugunu.
© copyright 2005 - 2026