bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü6
- mısır2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir7
- 1 euro 53 50 tl3
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kemal kılıçdaroğlu36
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı3
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gammaz olmuşum13
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- 4 haziran 20262
- çay2
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gocu26
- minyon kadın siniri5
- elit olmak için gerekenler13
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- tutku2
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadınların zeka seviyesi3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- geceye bir söz bırak3
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- turkei kıymentini bilin19
- babaya masaj yaptırmak2
- eski dizileri izlemek3
- ona bir şey söyle16
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- netflix yasaklanmalıdır27
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
bu araç, facebook ve instagram üzerindeki reklamlarınızı ve sayfalarınızı yönetebileceğiniz gelişmiş bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. bu araç olmadan da reklam hesabı sahibi olabilseniz dahi ileri seviyeli işlerinizde mutlaka en büyük yardımcınız olacaktır. araç sayesinde reklamları tek sayfadan yönetebilir, yönetmesi için ajanslara değişik kriterlere sahip hesaplar oluşturabilirsiniz. ayrıca bu araç sayesinde facebook piksel kodlarınızdan başlayarak ürün kataloglarınıza varıncaya dek bütün mülklerinizin paylaşımlarını kontrol edebilirsiniz.
business manager
business manager aracının birçok olumlu özelliği olmasına rağmen anlaması ve kullanması gayet zor bir araçtır. yapılacak hatalar mülkleriniz üzerinde yetki problemine sebep olabileceği gibi yanlış kullanılması maddi zararlara da yol açabilir. facebook help kısmının ve türkiye desteğinin yetersiz olması sebebiyle bu aracın tanıtımına temelden başlamayı uygun görüyoruz.
bir reklam ajansıyla reklamlarınızı yönetmeleri için anlaşma sağladığınızı varsayalım. bu noktada reklam ajansının sizden isteyeceği ilk şey kendi business manager’larına, kendi business manager’ınızdan yetki isteği olacaktır. sizin business manager hesabınız yoksa facebook üzerinden nasıl açacağınızı adım adım anlatacağız.
1. tarayıcınız üzerinden gizli pencere açarak (shift + ctrl + n) business.facebook.com adresini tarayıcı çubuğuna yazın ve sayfayı açın.
1. adım
2. hesap oluştur (create account) butonuna tıklayın ve karşınıza gelen pencereye kişisel hesap bilgilerinizi yazarak giriş yapın. (resmi facebook sayfası olduğu için gönül rahatlığıyla giriş yapabilirsiniz)
2.. adım
3. başarılı şekilde giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan create account (hesap oluştur) butonuna tıklayarak hesap oluşturma adımına başlangıç yapın.
sonra buraya
4. ekranın ortasında açılan pop-up sayfaya şirket adınızı girin. birden çok projeyi aynı anda yönetecekseniz kapsayıcı bir isim girmeniz daha iyi olacaktır. yazdıktan sonra “devam et” butonuna basın.
facebook business manager hesap oluştur
5. devamında açılan sayfaya adınızı, soyadınızı ve iletişim için şirketinizin e-posta adresini yazın. tekrar kontrol edin ve “devam et” butonuna basın.
business profil açma
6. sonraki sayfada business manager’ın ana sayfası karşınıza çıkacak.
sayfa ekleme
7. >ana sayfada sol tarafta bulunan yatay üç çizgiye tıklayarak açılan pencereden business settings (işletme ayarları) butonuna tıklayıp ayarlar kısmına ulaşın.
7. adım
8. ayarlar sayfasının sol sütununda bulunan pages yani sayfalar menüsüne tıkladığınızda orta alanda açılan butonlardan add a page (sayfa ekle) seneğine tıklayın ve işletmecisi olduğunuz facebook sayfasını business manager’a ekleyin.
son adım
9. eğer daha öncesinde sayfanız üzerinde business manager’a verilmiş bir izin yoksa sayfanızın “sayfa görevleri” menüsüne ulaşıp burada bulunan ownership transfer (yetki transferi) kısmını bulup respond a request (yetki talebini yanıtla) butonuna tıklayıp business manager yetkilendirmesini yapmanız gerekir. sayfanız bireysel ise daha sonrasında business manager yetkisi iptal edip tekrar bireysel sayfaya çeviremezsiniz.
business manager
business manager aracının birçok olumlu özelliği olmasına rağmen anlaması ve kullanması gayet zor bir araçtır. yapılacak hatalar mülkleriniz üzerinde yetki problemine sebep olabileceği gibi yanlış kullanılması maddi zararlara da yol açabilir. facebook help kısmının ve türkiye desteğinin yetersiz olması sebebiyle bu aracın tanıtımına temelden başlamayı uygun görüyoruz.
bir reklam ajansıyla reklamlarınızı yönetmeleri için anlaşma sağladığınızı varsayalım. bu noktada reklam ajansının sizden isteyeceği ilk şey kendi business manager’larına, kendi business manager’ınızdan yetki isteği olacaktır. sizin business manager hesabınız yoksa facebook üzerinden nasıl açacağınızı adım adım anlatacağız.
1. tarayıcınız üzerinden gizli pencere açarak (shift + ctrl + n) business.facebook.com adresini tarayıcı çubuğuna yazın ve sayfayı açın.
1. adım
2. hesap oluştur (create account) butonuna tıklayın ve karşınıza gelen pencereye kişisel hesap bilgilerinizi yazarak giriş yapın. (resmi facebook sayfası olduğu için gönül rahatlığıyla giriş yapabilirsiniz)
2.. adım
3. başarılı şekilde giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan create account (hesap oluştur) butonuna tıklayarak hesap oluşturma adımına başlangıç yapın.
sonra buraya
4. ekranın ortasında açılan pop-up sayfaya şirket adınızı girin. birden çok projeyi aynı anda yönetecekseniz kapsayıcı bir isim girmeniz daha iyi olacaktır. yazdıktan sonra “devam et” butonuna basın.
facebook business manager hesap oluştur
5. devamında açılan sayfaya adınızı, soyadınızı ve iletişim için şirketinizin e-posta adresini yazın. tekrar kontrol edin ve “devam et” butonuna basın.
business profil açma
6. sonraki sayfada business manager’ın ana sayfası karşınıza çıkacak.
sayfa ekleme
7. >ana sayfada sol tarafta bulunan yatay üç çizgiye tıklayarak açılan pencereden business settings (işletme ayarları) butonuna tıklayıp ayarlar kısmına ulaşın.
7. adım
8. ayarlar sayfasının sol sütununda bulunan pages yani sayfalar menüsüne tıkladığınızda orta alanda açılan butonlardan add a page (sayfa ekle) seneğine tıklayın ve işletmecisi olduğunuz facebook sayfasını business manager’a ekleyin.
son adım
9. eğer daha öncesinde sayfanız üzerinde business manager’a verilmiş bir izin yoksa sayfanızın “sayfa görevleri” menüsüne ulaşıp burada bulunan ownership transfer (yetki transferi) kısmını bulup respond a request (yetki talebini yanıtla) butonuna tıklayıp business manager yetkilendirmesini yapmanız gerekir. sayfanız bireysel ise daha sonrasında business manager yetkisi iptal edip tekrar bireysel sayfaya çeviremezsiniz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar