bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın7
- göbeksiz kadın kalmaması3
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- yazar k2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- göbek eritme taktikleri5
- teen slasher film klişeleri6
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- fas4
- gulmekicinyaratilmis4
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- güvenilir erkek3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak6
- ariel şaron2
- netflix üyelik iptali2
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- çay koymak mı katmak mı8
- risale-i nur2
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- bolu dağı geçişi2
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- irmik helvası6
- sosyal medya2
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- kemal kılıçdaroğlu15
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- gogol bordello2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
- i know what you did last summer3
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- peugeot 4052
aylık çift kişilik 3 sinema hakkı kullanıyorum ancak süreleri ne zaman bitiyor takip edemiyorsunuz, uygulamada ya da internet sitesinde bilgiye ulaşamıyorsunuz, ancak müşteri hizmetleri ile o da ulaşırsanız bilgi alabiliyorsunuz.
bazen sinemia uygulaması hata verir, her şey yolunda gibi görünür gişede mal mal bekleyebilirsiniz ve bir cevap alamazsınız. daha sonra aldığımız cevap ise şudur;
Canlı yardım hattımızda yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle sizi bir süre daha bekletiyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, beklettiğimiz için özür dileriz.
Sinemalara olan ilginin beklenenin üzerinde olması ve Sinemia üyeliklerine olan yoğun ilgi nedeniyle yeni üye sayımızda tarihi bir artış yaşanmakta, bu sebeple müşteri hizmetlerimizin size dönüşlerinde gecikmeler yaşanabilmektedir. Tüm Sinemia ekibi olarak size en hızlı şekilde yardımcı olmak için aralıksız çalıştığımızı, müşteri hizmetlerimizde yaşanan gecikmelerin giderilmesi için ekibimizi hızla büyüttüğümüzü, tüm süreçlerin iyileştirmelerinin hızla devam ettiğini aktarmak isteriz. En kısa zamanda müşteri temsilcisi sizinle ilgilenecektir. Beklemek istemiyorsanız görüşmeyi sonlandırabilirsiniz, size mutlaka geri dönüş yapıyor olacağız.
geri dönüş yapıyorlar ve aynı mesajı yolluyorlar. yoğunuz ve işimizi yapamıyoruz böyle açıklama olur mu. paranla rezil olmak bu işte. düşüncesi güzel uygulamasında sıkıntı olan sistem. teşekküler sinemia.
bazen sinemia uygulaması hata verir, her şey yolunda gibi görünür gişede mal mal bekleyebilirsiniz ve bir cevap alamazsınız. daha sonra aldığımız cevap ise şudur;
Canlı yardım hattımızda yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle sizi bir süre daha bekletiyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, beklettiğimiz için özür dileriz.
Sinemalara olan ilginin beklenenin üzerinde olması ve Sinemia üyeliklerine olan yoğun ilgi nedeniyle yeni üye sayımızda tarihi bir artış yaşanmakta, bu sebeple müşteri hizmetlerimizin size dönüşlerinde gecikmeler yaşanabilmektedir. Tüm Sinemia ekibi olarak size en hızlı şekilde yardımcı olmak için aralıksız çalıştığımızı, müşteri hizmetlerimizde yaşanan gecikmelerin giderilmesi için ekibimizi hızla büyüttüğümüzü, tüm süreçlerin iyileştirmelerinin hızla devam ettiğini aktarmak isteriz. En kısa zamanda müşteri temsilcisi sizinle ilgilenecektir. Beklemek istemiyorsanız görüşmeyi sonlandırabilirsiniz, size mutlaka geri dönüş yapıyor olacağız.
geri dönüş yapıyorlar ve aynı mesajı yolluyorlar. yoğunuz ve işimizi yapamıyoruz böyle açıklama olur mu. paranla rezil olmak bu işte. düşüncesi güzel uygulamasında sıkıntı olan sistem. teşekküler sinemia.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar