bugün

fenerbahce org diliyle konusmak

efem durum malum. takımımız fenerbahçe hiç de iç açıcı sonuçlar alamıyor ve sözlük de dahil olmak üzere bir çok alanda daşşak olanına dönmüş durumdayız. şöyle moral bulucu şeyler okumak için fenerbahçe.org adresine girelim diyoruz, ne tatmin edici bir açıklama ne de bir öz eleştiri. yok fenerbahçe ülker banvit spor'u yenmiş, yok şu futbolcuyla ilgilenmiyoruz bık bık bıkkkkk.

lan oluum, siteyi hazırlayan adam! sana diyorum. şu terminoloji ile sokakta bi konuş bakem neler oluyor. kafanı gözünü kırarlar be ibiş.

diyelim ki bakkaldan bir çikolata aldın...

+ hişşş o ne lan? bize de versene.
- bu elimde görmüş olduğunuz x marka bir çikolatadır. bakkal sahibesi ile süren uzun pazarlıklar sonucu 0,87 ykr karşılığında şahsım aktiflerine geçmiştir. ve bunu sizinle paylaşmak gibi bir konu kesinlikle gündemimde yoktur. bilgilerinize arz ederim...
+ seni aguna koduumm adamıı gel lan buraya!

noldu adamım? yedin işte dayağı. " ziktirin lan ne verecem size " desen hem karizma yapıp mahalle erbabının saygısını kazanırdın, hem de dayak yemezdin.

annen, baban yemeğe çağırıyor...

+ hişşş yemek hazır gel hadi.
- şu an için bünyemin yemek yeme ihtiyacı mevcut değildir. gerekli koşullar doğar ve bünyem her hangi bir besin ihtiyacı duyarsa bunu çekinmeden ev ahalisyle paylaşırım.
& hanım, bırak şunu. dolaptan aşırmıştır o bi şeyler. koy yemeği de yiyek biz.
- aşırmak gibi bir karalama ifadesini kesinlikle kabul etmiyor ve kendisine evin reisi misyonunu biçen erk kişiyi esefle kınayıp son kez uyar...
+ tamam bey bırak çocuğu vurma!!

dilini, dimağını ziktiim adamı! bak yine yedin dayağı! " tokum, ben sonra yiyecem " deme sakın emi.

okuldasın...

- x şu soruyu çöz bakalım tahtada.
+ soruyla her hangi bir ilgim bulunmamaktadır. şahsımı arkadaşlarımın yanında küçük düşürmek isteyen bu çağrıyı red ediyor ve bu tür davranışların beni yıpratamayacağını kamuoyuna saygıyla bildiriyorum.
- otur yerine 0 (sıfır) eşek sıpası seni.
+ fenerbahçe'mizin şampiyonlar liginde 0 çekmesine atfedilen bu notu kesinlikle kabul etmiyor ve ilgili merciilere gerekli şikayetlerde bulunucağımı bil..
% hocam yeter! kafası kanıyor.

allah belanı versin lan! şamar oğlanına döndürdünüz be bizi.