eccalimre

bundan yıllar evvel bir geceyarısı tanışmıştım zatı muhterem sözlükle. bir sözlüğe girdim hayatım değiştiyok tabi ama zaman içinde farkettim ki çok getirisi olmuş bana. converse giyen gotik kız yahut geceyarısı canı kola isteyen genç entrylerinden bahsetmiyorum. 15 yaşında br ergenseniz çok şey öğrenebiliyosunuz sözlükten * wolfshade in yazdıgı bir grup entrysi, mülayimin yazdığı hissiyatlı entryler, vaudeville for vendetta nın seri komik entryleri derken evet eğleniyorum bu sözlükte. bazen aylarca uğramasam hatta baze başlıklara bakıp ben power rangerım edasıyla "hulen çaylaklar sarmış dört bir yanımızı" deyip kıçım kalksa da iyi bişey bu sözlük. bak yeminle öyle.

velev ki bi yere bağlayacaktım bu girişi ben ama son dönüşü an itibariyle kaçırdıgım için dikey geçiş yapıyorum.
şimdi sözlüğe yeni dün itibariyle üye olup bugün itibariyle de yazar olan bu zatı uzun uğraşlar sonucu en sonunda getirdim.
aman günde kaç kişi üye oluyor bize ne be dediğini duyar gibiyim karması kestane şekeri yahut çokgezmiş çok görmüş olan arkadaş. ama bi dur. sözlük harici arkadaşların olur hani. zorla sözlükteki begendigin entryleri okutmaya çalışırsın.
bak yeminle gel sen de olursan özetle değme benim keyfime dediğin hani. işte bu odur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026