bugün
- 40 yaş altı sözlük bebeleri10
- zayıf erkeklerin agresif olması9
- sözlükte kavga bile çıkmaması5
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı8
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması8
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak4
- saraca finch house14
- ben kararımı verdim5
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu6
- besle kargayı7
- yaş yetmiş iş bitmemiş2
- yanarak ölmek3
- bir erkeği markete yollamak4
- klima açıp yorgan altında uyumak4
- fırından alınan ekmeği dilimletmek4
- reşit olmadan sözlük yazarı olmak4
- sözlükte kaos olsun istenmesi2
- geceye bir 90 lar şarkısı bırak2
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi5
- atm'ye ateme diyen hanzo2
- sözlük kızları toplansın bir şey diyeceğim4
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri3
- gianni infantino3
- şişman kızların çok neşeli olması7
- yolda yırtılan market poşeti2
- fransızcadan türkçeye geçmiş kelimeler5
- günün şiiri23
- işimizin başındayız uludağ sözlük2
- kadir inanır'ın kürt olması4
- neşemizi öldürdüler4
- neşemizi de çalamazlar ya2
- kadınların piç erkek tercihi17
- mutfağa su içmeye gidip tostla dönmek2
- küresel affetme günü3
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı8
- karı kıza para yedirir misiniz17
- istanbulda hava durumu5
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- elle yiyip şişeden içenler5
- en çok hoşa giden doğa olayı11
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller10
- elle yemek yemek4
- erkek adamın erkek sevgilisi olur3
- osururken götten alev çıkması12
- ona bir şey söyle12
- herkesin bir felsefesi varmış gibi yapması2
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
dpu sozluk'teki valayla denen şahsiyettir. kendisi benim peşime düşmüş ve sonuçlarını dpu sozluk te uludag sozluk başlığına yazmıştır;
--spoiler--
birilerine dö$emek için bi gittim üye oldum. 20 tane entry girdim bir gün sonra yazarım. online listesinde baktım cemil ortada yoktu. mesaj yazdım dö$emeden önce i$in aslını öğrenmek için. ''neden surekli dpu sozluk'le uğra$ıyorsun merak ettim'' diye. neyse başlıklara bir göz gezdirdim bizim sözlüktekinden fazla anket var normal olarak. e ama başlıklarda anket tarzı önemli bir yekun te$kil ediyor. o sırada gözüme bir ba$lık takıldı ve bir entry gireyim dedim. girdim. sıkıldım ortamdan çıktım. ertesi gün cevap gelmi$tir herhalde diyerek gireyim de artık ayarımı vereyim diye $ifremi falan girdim bir baktım uçurulmu$um. sırf ''sik'' yazdım diye lan... eeh sikerim cemili de sözlüğünüzü de dedim çıktım.
öyle sözlük mü olur amına koyim. bizim en terbiyeli olan lotsix bile yeri gelince sik demekten çekinmiyor. alayımız uçarız maazallah. i lav dpu sozluk.
--spoiler--
mesajını sabah kalktığım zaman gördüm. kendisine cevap yazdım fakat rutin dpu sozluk gezinmelerimde silik olduğunu ve kim olduğunu öğrendim. entrylerimde de belirttiğim gibi zaten formatsız bir sözlük olan dpu sozluk ün yazarının oranın anlayışıyla burada yazmaya çalışmasının sonucunun silik olmak olduğu bir gerçektir. pembe panjurlu sözlüğünde mutlu olmasını diliyorum.
kendisine yazdığım cevaba gelirsek; formata aykırı olmasına rağmen karşımdaki yazarın silik olmasından dolayı cevap hakkımı kullanmama izin vereceklerini düşünüyorum:
--spoiler--
böyle bir mesaj da ilk defa aldım..bu mesajları devamlı allah'la ya da atatürkle ya da herhangi bir konu veya kişi hakkında sürekli yazı yazanlara da gönderiyor musunuz? yoksa ucu size dokununca mı aktivist olanlardansınız. benim çok iyi bildiğim bir yer kütahya ve sevdiğim bir yer. daha iyi olmaları için sadece eleştiriyorum. yoksa ne yazıcam ikide bir.
--spoiler--
edit: dpu sozluk un de moderatörüymüş. şaka değil gerçek. sozluk codlamasını da yazıcıoğlu is hanı ndan aldıkları cd ile yapmışlar galiba.
--spoiler--
birilerine dö$emek için bi gittim üye oldum. 20 tane entry girdim bir gün sonra yazarım. online listesinde baktım cemil ortada yoktu. mesaj yazdım dö$emeden önce i$in aslını öğrenmek için. ''neden surekli dpu sozluk'le uğra$ıyorsun merak ettim'' diye. neyse başlıklara bir göz gezdirdim bizim sözlüktekinden fazla anket var normal olarak. e ama başlıklarda anket tarzı önemli bir yekun te$kil ediyor. o sırada gözüme bir ba$lık takıldı ve bir entry gireyim dedim. girdim. sıkıldım ortamdan çıktım. ertesi gün cevap gelmi$tir herhalde diyerek gireyim de artık ayarımı vereyim diye $ifremi falan girdim bir baktım uçurulmu$um. sırf ''sik'' yazdım diye lan... eeh sikerim cemili de sözlüğünüzü de dedim çıktım.
öyle sözlük mü olur amına koyim. bizim en terbiyeli olan lotsix bile yeri gelince sik demekten çekinmiyor. alayımız uçarız maazallah. i lav dpu sozluk.
--spoiler--
mesajını sabah kalktığım zaman gördüm. kendisine cevap yazdım fakat rutin dpu sozluk gezinmelerimde silik olduğunu ve kim olduğunu öğrendim. entrylerimde de belirttiğim gibi zaten formatsız bir sözlük olan dpu sozluk ün yazarının oranın anlayışıyla burada yazmaya çalışmasının sonucunun silik olmak olduğu bir gerçektir. pembe panjurlu sözlüğünde mutlu olmasını diliyorum.
kendisine yazdığım cevaba gelirsek; formata aykırı olmasına rağmen karşımdaki yazarın silik olmasından dolayı cevap hakkımı kullanmama izin vereceklerini düşünüyorum:
--spoiler--
böyle bir mesaj da ilk defa aldım..bu mesajları devamlı allah'la ya da atatürkle ya da herhangi bir konu veya kişi hakkında sürekli yazı yazanlara da gönderiyor musunuz? yoksa ucu size dokununca mı aktivist olanlardansınız. benim çok iyi bildiğim bir yer kütahya ve sevdiğim bir yer. daha iyi olmaları için sadece eleştiriyorum. yoksa ne yazıcam ikide bir.
--spoiler--
edit: dpu sozluk un de moderatörüymüş. şaka değil gerçek. sozluk codlamasını da yazıcıoğlu is hanı ndan aldıkları cd ile yapmışlar galiba.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar