bugün
- tuvalet kağıdını renkli alan insan11
- rafine zevkleri olan erkek12
- cengiz kurtoğlu şarkılarından bir söz bırak4
- salon erkeği10
- ekşi sözlük9
- giysi fiyatlarının uçması7
- insan aklıyla açıklanamayan konular4
- lüks araba istemeyen erkek9
- sözlükte 1 erkeğe düşen kız sayısı7
- gece 23 de demlenen çay2
- ters takılmış tuvalet kağıdı7
- bir kadının bana hükmetmesini istiyorum7
- üniversiteli kızlar6
- mesajlaşırken noktalama işareti kullanmak4
- tr de hangi arabalar lüks sayılır sorunsalı2
- emeviler3
- ilker başbuğ6
- erecto tehafütüt tehafüt'ü okudu mu sorunsalı2
- sözlükte kız olduğunu sanan mal5
- 2008 ekonomik krizi7
- bir kıza saklama kabı hediye etmek5
- beyaz pasta7
- ruffles ketçaplı7
- nickiniz fransızca olsaydı ne olurdu10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- yeter be yeter ulan3
- müslüm gürses şarkılarındaki felsefi sözler2
- anın fotoğrafı3
- sözlük kızlarıyla pijama partisi yapmak20
- bir kadın tarafından domine edilmek5
- anın görüntüsü10
- ilişkide lider olmayı seven kadın5
- izlenmiş bir filmi tekrar izlemek6
- sıcak su torbası getirecek beyler4
- miss universe 20262
- çok iyi dans eden erkek2
- kuki gel oğlum3
- jeffrey epstein2
- cumhuriyetten rahatsız olan insan19
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- ne yesek2
- giresunlu olmanın zorlukları9
- lüks araba isteyen türk kızları4
- orta sınıfın yok olduğu an3
- amedspor9
- yallah arabistan a diyen tip11
- hayattaki en kötü duygu4
- trabzonspor17
- ölmeden önce son isteğiniz sorulsa4
- şeker hastalığı3
Sıkı bir BJK taraftarı olmama rağmen nefret ettiğim adam. ilk geldiği zaman ağlaya ağlaya edebiyat parçaladı, takımın en önemli yıldızlarını örneğin Quaresma bedavaya göndererek kadronun içine etti. Oysaki devraldığı kadro iyi bir kadroydu, sadece 1-2 bonservisi elinde adam alsa şampiyonluğu çok rahat alabileceği bir sezondu. Egemen, Quaresma, Ernst, sonraki sezon Fernandes, Almeida gibi çok önemli yıldızların bedavaya gidişini alık alık izledi. Biliç gibi Lokomotiv'i Rusya'da 9. yapan bir adamı getirdi. Samet Aybaba zaten büyük hataydı. Erdal Torunoğulları faktörünün devreye girmesi, Gomez vs isimlerin getirilmesi ve Şenol hoca gibi önemli ismin Orman'ın karşı oyuna rağmen getirilmesi sonucu BJK şampiyonluğa ulaştı. 29 yaşında iken bedava yolladığı Quaresma, 3 yıl sonra 32 yaşında BJK'ye bonservis ödenerek geri gelmiş ve takıma büyük katkı sağlamıştı. Şenol hocanın tüm başarılarına, veteran oyuncularla şampiyonluklara koşulmasına rağmen ilk sezon Gomez, Sosa, sonraki yıl Aboubakar, Marcelo, Talisca gibi vazgeçilmez isimler elde tutulamadı.
Gelelim bu sezona. Yaş ortalaması 33 olan takıma neşter vurulması gerekiyor idi. Vida, Quaresma vs isimler iyi paralara satılarak takım dinamik hale getirilebilirdi. Ancak onun dübürü bunları yemedi, bir daha böyle teklif alması imkansız olan Vida'yı satmadı. Kanser olmuş takımın en önemli adamı Babel'in sözleşmesi halen uzatılmadı, bedava gitmesi bekleniyor ki BJK biraz daha zarar etsin.
Kısacası bu embesil başkanla BJK'yi çok zor günler bekliyor.
Gelelim bu sezona. Yaş ortalaması 33 olan takıma neşter vurulması gerekiyor idi. Vida, Quaresma vs isimler iyi paralara satılarak takım dinamik hale getirilebilirdi. Ancak onun dübürü bunları yemedi, bir daha böyle teklif alması imkansız olan Vida'yı satmadı. Kanser olmuş takımın en önemli adamı Babel'in sözleşmesi halen uzatılmadı, bedava gitmesi bekleniyor ki BJK biraz daha zarar etsin.
Kısacası bu embesil başkanla BJK'yi çok zor günler bekliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar