bugün

tsk pkk iliskisi

terörizm denilen şerefsizliği tsk ile ilişkilendirme çabasının son kusmuğudur.

bir milletin şerefini sembolize eden bir kurum ile, bir topluluğun şerefsizliğini sembolize eden bir güruhun karşılaştırılma gafletidir.

ilişki, mutlak vardır. ancak bu koskoca emniyet müdürlüğünün narkotik ile ilişkisi kadardır. tsk; elindeki kuvvetlerin ancak %6 sını pkk ile mücadeleye ayırmıştır. 250 tane f16 uçağından sadece 5 tanesi pkk mevzilerini bombalamakta, asker eğitmek için harcanan milyonlarca merminin sadece %4 kadarı pkk'ya sıkılmaktadır.

tsk kurumunun batıda, güneyde, doğuda ve kuzeyde sürekli tetikte olması gereken düşmanları vardır. hiç bir komşumuz "dost" olarak adledilemez maalesef.

ne denizaltılarımız, ne yüksek teknolojili roketlerimiz, ne tanklarımız, ne bilgisayar sistemlerimiz, ne uydularımız, ne dünyanın hayran olduğu obüslerimiz, ne gemilerimiz ne de bio-kimyasal silahlarımız pkk ile olan ilişkinin içerisindedir.

hiç kimse küçücük, bir avuç; tek özelliği türk milletinin yüce vicdanı sayesinde "sivil" ayağına yatarak asker yetiştiren bir topluluğu haritadan silmediği için beslenebilen, eciş bücüş 1000-2000 kişilik örgütü büyükmüş gibi, tsk ile eşitmiş gibi gösteremez.

bu eşleme eblehlikten, komiklikten öteye gidemez.