bugün
- gürcistan18
- ilgi isteyen kız16
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- hewal ebo17
- lahmacunu elle yiyen kız13
- kuran da namaz yok21
- gürcistan'ın neyi meşhur8
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- bu kim aq4
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı4
- çay içen kız3
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- billurları çiğ yemek4
- türk kızı3
- seksi bırakmak2
- iki sözlük kızının kavga etmesi4
- ben ıspartada yaşıyorum7
- deep web ile dark web'in farkı3
- almanya9
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- herkesin artık tanım yapması6
- yukarı kattan gelen ahh sesi8
- flörtleşme algoritması2
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- abdullah öcalan5
- bursa vs edirne7
- güne bir şarkı bırak16
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi5
- su içmeyi unutmayalım4
- fransa2
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- tarih3
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- türkiye nin en güzel camisi3
- sümerler semitik miydi3
- bot yazar gibi entry giriyoruz4
- pkk4
- ısparta simidi8
- türk siyaseti3
- kendine bir öğüt ver7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- kut anlayışı3
- finlandiya2
- türk erkeği2
- benkimki10
Dj Murad Feat Enis - Hatırlarsın (Bu Gün Senin Doğum Günün) olarakda geçer.
Dj Murad Feat Enis HatIrlarsIn (Ask Sehidi)
Ne desem anlamsiz be askim bitti iste rüya gibi kalan bir kaç gözyasi belki bir kaç ani zehirlendi
Sigara kadar zararlisin çektikçe yaktin helal Allah razi olsun askim ödenecektir kar,zarar
En çok bu sarkiyi yazmak istemedim gök sahit simdi elimi tutsaydin sarilsaydin çok garip
Kartalin sokaklari öpüstügümüz caddeler hani kaybeden ask kazanan kim kim bu askin sehidi?
Bunca kalabalik ortasinda yalniz kaldinmi hiç sen kalbine bir agri saplanip dalip gittinmi bilmeden
Ismini andigin anda kafan karisip gözlerin doldumu gülerken agladigin rol kestigin roman bu
Seni sordular ardindan o gitti gelmez dedim sen aradikça telefonlarda kalbimi siktim dur dedim
Sus rapçi bitti her sey herkeze yalan söyle kendine sakin söyleme seviyorsun yinede
Sen yoktun seni düsündüm ellerim telefona gitti numarani bile silmisim bilsen nasil sinirki
Sinir degil adi ask belki telefondan sildim ne aklimdan ne kalbimden seni hiç silemedim
Gülmek uzun zamandir rol yaptigim bir oyun hiç gülemedim aylar oldu çünkü isigim yoktu
Ilk günüm son günüm Ilknur'um son yorum ben yokum sen varsin buda hatiram olsun
Bu gün dogum günün bebek gülücük dolsun hep yüzün sakin ola hiç aglama öyle hatirlan dün bu gün
Ve yarin bu isiklar bu eglence bitecek yalnizlik gerçek demek gerçek bizi çekecek
Ilk defa inadi birakip içimden geçeni yazdim meger bu inat ugruna ne asklari harcamisim
Seviyorum yalan yok ,umutlanma ask bitti bu biten bir hikayenin belkide son eseri
Gözlerinde yas olmasin tüm kalbim hep yaninda çignedin geçtin her seyi olsun askim hiç takma
Umutlarin bittigi yerim aski içime gömerim ayakta durmaya halim yok yinede kosabilirim.
Bu gün dogum günün bebek öpücük koydum alnina kilometrelerce güller olsun istanbul'dan yanina
Yasadigim en büyük mutluluk çektigim en büyük acisin,bir sarki yazdim sana umarim hep hatirlarsin.
Nakarat
Bu gün senin dogum günün öpücük koydum alnina kopardigin o güllerden taç yaptim istanbula
Yasadigim en büyük mutluluk çektigim en büyük acisin bir sarki yazdim sana umarim hep hatirlarsin
Albüm : Sahte Metropolitan
Söz : Dj Murad ( Murat Gemlik)
Müzik : Dj Murad ( Murat Gemlik) - Enis Yüzer
Dj Murad Feat Enis HatIrlarsIn (Ask Sehidi)
Ne desem anlamsiz be askim bitti iste rüya gibi kalan bir kaç gözyasi belki bir kaç ani zehirlendi
Sigara kadar zararlisin çektikçe yaktin helal Allah razi olsun askim ödenecektir kar,zarar
En çok bu sarkiyi yazmak istemedim gök sahit simdi elimi tutsaydin sarilsaydin çok garip
Kartalin sokaklari öpüstügümüz caddeler hani kaybeden ask kazanan kim kim bu askin sehidi?
Bunca kalabalik ortasinda yalniz kaldinmi hiç sen kalbine bir agri saplanip dalip gittinmi bilmeden
Ismini andigin anda kafan karisip gözlerin doldumu gülerken agladigin rol kestigin roman bu
Seni sordular ardindan o gitti gelmez dedim sen aradikça telefonlarda kalbimi siktim dur dedim
Sus rapçi bitti her sey herkeze yalan söyle kendine sakin söyleme seviyorsun yinede
Sen yoktun seni düsündüm ellerim telefona gitti numarani bile silmisim bilsen nasil sinirki
Sinir degil adi ask belki telefondan sildim ne aklimdan ne kalbimden seni hiç silemedim
Gülmek uzun zamandir rol yaptigim bir oyun hiç gülemedim aylar oldu çünkü isigim yoktu
Ilk günüm son günüm Ilknur'um son yorum ben yokum sen varsin buda hatiram olsun
Bu gün dogum günün bebek gülücük dolsun hep yüzün sakin ola hiç aglama öyle hatirlan dün bu gün
Ve yarin bu isiklar bu eglence bitecek yalnizlik gerçek demek gerçek bizi çekecek
Ilk defa inadi birakip içimden geçeni yazdim meger bu inat ugruna ne asklari harcamisim
Seviyorum yalan yok ,umutlanma ask bitti bu biten bir hikayenin belkide son eseri
Gözlerinde yas olmasin tüm kalbim hep yaninda çignedin geçtin her seyi olsun askim hiç takma
Umutlarin bittigi yerim aski içime gömerim ayakta durmaya halim yok yinede kosabilirim.
Bu gün dogum günün bebek öpücük koydum alnina kilometrelerce güller olsun istanbul'dan yanina
Yasadigim en büyük mutluluk çektigim en büyük acisin,bir sarki yazdim sana umarim hep hatirlarsin.
Nakarat
Bu gün senin dogum günün öpücük koydum alnina kopardigin o güllerden taç yaptim istanbula
Yasadigim en büyük mutluluk çektigim en büyük acisin bir sarki yazdim sana umarim hep hatirlarsin
Albüm : Sahte Metropolitan
Söz : Dj Murad ( Murat Gemlik)
Müzik : Dj Murad ( Murat Gemlik) - Enis Yüzer
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar